ΓυναίκαΜόδα

Μαρία Χατζηστεφανή: Αποκάλυψε το λόγο που φοράει συνεχώς μαύρα ρούχα

Η Μαρία Χατζηστεφανή είναι σίγουρα μία από τις πιο γοητευτικές παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης.

Η γνωστή επιχειρηματίας, την οποία απολαμβάνουμε για δεύτερη χρονιά μέσα από το παιχνίδι του ΑΝΤ1 «Dragons’ Den», αποκάλυψε πρόσφατα το λόγο που φοράει συνέχεια μαύρα ρούχα.

Συγκεκριμένα, η Μαρία Χατζηστεφανή είπε: «Το να φοράω μαύρα με κάνει να νιώθω αυτοπεποίθηση και με κάνει να δείχνω επαγγελματίας και κομψή. Πολλές ισχυρές προσωπικότητες όπως ο Steve Jobs συνήθιζε να φοράει μαύρα ή συνήθιζε να φοράει μία φόρμα εργασίας. Όταν ανοίγω την ντουλάπα μου το πρωί αμέσως ξέρω ότι θα επιλέξω το μαύρο μου outfit εύκολα και όλη μου η ενέργεια πάνε στο να πάρω σημαντικές αποφάσεις μέσα την ημέρα παρά να σκέφτομαι τι θα φορέσω.

Όταν ήμουν μικρή πήγαινα και αγόραζα όλα τα ξένα περιοδικά από το μοναδικό περίπτερο στη Μυτιλήνη που τα έφερνε. Ήξερα από μικρή ότι είμαι μια πολύ δυναμική γυναίκα. Ξεκίνησα να δουλεύω σε μια τράπεζα, αλλά ήμουν η χειρότερη υπάλληλος και απολύθηκα. Προκαλούσα την απόλυσή μου και κάποια στιγμή με απέλυσαν. Στεναχώρηθηκα, αλλά μετά κατάλαβα πως ήταν ό,τι καλύτερο μου είχε συμβεί.

Ξεκίνησα την εταιρεία μου χωρίς καμία επένδυση. Στη συνέχεια βρέθηκα να ζητάω επενδυτές, κανείς δεν πίστευε ότι έχω μια σοβαρή ιδέα. Αυτός που πίστεψε πιο πολύ σε μένα ήταν ο εαυτός μου. Υπήρχαν στιγμές που ήθελα να τα παρατήσω. Πριν μερικά χρόνια παραλίγο να χρεοκοπήσω. Έχω περάσει πολύ δύσκολες στιγμές».

Δείτε το βίντεο που ανέβασε:

@mrsrodial

Replying to @Aggelos Papademetriou #style #fashion

♬ original sound – Maria Hatzistefanis

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button