Αθλητικά

Ο Παναγιώτης Γκιώνης προκρίθηκε για έκτη φορά στους Ολυμπιακούς Αγώνες γράφοντας ιστορία

O Παναγιώτης Γκιώνης εξασφάλισε την πρόκριση του στους Ολυμπιακούς Αγώνες για το Παρίσι, με τον Έλληνα αθλητή να γράφει ιστορία και να μπαίνει σε ένα κλειστό κλαμπ.

Ο Παναγιώτης Γκιώνης θα βρεθεί για έκτη φορά στην καριέρα του σε Ολυμπιακούς Αγώνες, με τον 44χρονο αθλητή να γράφει τη δική του ιστορία στο Σεράγεβο της Βοσνίας, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προολυμπιακού τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

Συγκεκριμένα ο Γιώνης επιβλήθηκε στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης απέναντι στον Σλοβάκο Βανγκ Γιανγκ με 4-0 σετ και με αυτόν τον εμφατικό τρόπο θα δώσει το παρών στην γαλλική προτέουσα. 

Με πολύ καλή εμφάνιση ο Έλληνας αθλητής κέρδισε το τέταρτο φαβορί του τουρνουά και με 12-10, 11-5, 11-8, 14-12 έδωσε το έναυσμα γα νέα πλατιά χαμόγελα όχι μόνο στους δικούς του ανθρώπους και του συνεργάτες του αλλά στην ελληνική επιτραπέζια αντισφαίριση γενικότερα και τον αθλητισμό της χώρας. 

To άρθρο Ο Παναγιώτης Γκιώνης προκρίθηκε για έκτη φορά στους Ολυμπιακούς Αγώνες γράφοντας ιστορία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button