ΓυναίκαΜόδα

Σάββας Γκέντσογλου: Η πρώτη ανάρτηση μετά την οικειοθελή αποχώρησή του από το Survivor

Πριν από λίγες ημέρες ο Σάββας Γκέντσογλου αιφνιδίασε τους πάντες στον Άγιο Δομίνικο, όταν αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς μετά από τέσσερις μήνες.

Ο Σάββας Γκέντσογλου αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το Survivor, αφού ο τραυματισμός του στο χέρι δεν του επιτρέπει να συνεχίσει να μάχεται στα απαιτητικά αγωνίσματα.

«Έδωσα πολύ χρόνο στο χέρι μου και στον τραυματισμό. Δεν έγινε και η κατάσταση έχει γίνει και χειρότερη. Έχω έναν κομμένο σύνδεσμο», εξήγησε ο Σάββας Γκέντσογλου στους υπόλοιπους παίκτες του Survivor.

Το απόγευμα της Πέμπτης, ο Σάββας Γκέντσογλου επέστρεψε στα social media μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και ευχαριστήσει όλους όσοι τον βοήθησαν όσο παρέμεινε στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Ένα μαγικό ταξίδι δυστυχώς έφτασε στο τέλος του. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά την παραγωγή που μου έδωσε την ευκαιρία να ζήσω από κοντά την εμπειρία του Survivor, καθώς και όλα τα παιδιά που εργάστηκαν γι’ αυτό το μεγάλο project και που ήταν πάντα δίπλα μας καθημερινά. Το πιο μεγάλο ευχαριστώ όμως να το πω στους συμπαίκτες μου και από τις δυο ομάδες γιατί χωρίς αυτούς το ταξίδι δεν θα ήταν τόσο όμορφο. Οι εμπειρίες τα μαθήματα και οι φιλίες είναι αυτά που μένουν. Survivor σε ευχαριστώ για όλα όσα μου έμαθες αυτούς τους 4 μήνες!», έγραψε ο Σάββας Γκέντσογλου.

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button