ΓυναίκαΜόδα

Εύη Βατίδου για Γιώργο Καπουτζίδη: «Γιατί βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Μέγαρο Μαξίμου με τον σύμβουλό του;»

Η Εύη Βατίδου με αφορμή την υποψηφιότητά της στις Ευρωεκλογές με τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό, μίλησε στο Πρωινό. Μεταξύ άλλων, απάντησε για την αντίδραση του πρώην συζύγου της, Αλέξη Κούγια όταν έμαθε για την απόφασή της για την πολιτική, ενώ μίλησε και για τους Στέφανο Κασσελάκη και Γιώργο Καπουτζίδη.

Σε ερώτηση για το τι μπορεί να προσφέρει ένα μοντέλο στην Ευρωβουλή, η Εύη Βατίδου απάντησε: «Κατ’ αυτόν τον τρόπο, θα μπορούσε να πει κάποιος: γιατί ο κύριος Καπουτζίδης βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Μέγαρο Μαξίμου με τον σύμβουλό του και κινεί νήματα; Δε με ρωτήσατε γι’ αυτό. Το θεωρείτε από τη δική σας πλευρά σωστότερο αυτό;

Αυτή τη στιγμή δεν είμαι μοντέλο, μακάρι να ήμουν. Νομίζω ότι έχω μεγαλώσει για να με αναφέρουν ως μοντέλο, παρόλο που ο κόσμος με θυμάται έτσι. Στο βιογραφικό μου το γράφω κι αυτό, όπως και τα καλλιστεία και όλα. Κάνω μία τελείως διαφορετική δουλειά και πατάω γερά στα πόδια μου».

«Στα παιδιά μου μίλησα για την απόφασή μου να κατέβω στις Ευρωκλογές. Αυτή τη φορά νομίζω συνήθισαν. Δεν τους έκανε εντύπωση, μου είπαν ‘κάνει ό,τι θες’. Ξέρει ο Αλέξης Κούγιας για την υποψηφιότητά μου, θα με στηρίξει με τον τρόπο του κι αυτό για εμένα είναι σημαντικό» πρόσθεσε η Εύη Βατίδου.

Για τη διαγραφή Παπανώτα από το Ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, η Εύη Βατίδου είπε: «Νομίζω ότι ο κύριος Κασσελάκης έκανε σωστά αυτή τη φορά. Είναι ξεκάθαρη η θέση του Δημήτρη Παπανώτα εναντίον της γυναίκας. Για το συγκεκριμένο θέμα, ήταν σωστή η διαγραφή».

Δείτε όλα όσα είπε η Εύη Βατίδου στον ΑΝΤ1:

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button