Αθλητικά

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Φόβοι ότι θα χάσει όλη τη σειρά των Μπακς με τους Πέισερς

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι πιθανό να χάσει όλη τη σειρά των Μπακς με τους Πέισερς για τα πλέι οφ της Αναντολής.

Οι Μπακς θα αγωνιστούν δεδομένα στην πρεμιέρα με τους Πέισερς χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο με την ελπίδα ότι ο ηγέτης τους θα επιστρέψει σύντομα στη δράση.

Ωστόσο, ο Σαμς Σαράνια ανέφερε σε εκπομπή ότι υπάρχει φόβος πως ο τραυματισμός του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην γάμπα ενδέχεται να τον αφήσει εκτός δράσης ακόμα και για συνολικά 4 εβδομάδες, κάτι που – αν συμβεί – σημαίνει ότι θα χάσει όλη την σειρά με την ομάδα της Ιντιάνα.

“Η κατάσταση του Γιάννη για να ξεκινήσει την σειρά παραμένει σε αμφιβολία. Κάνει θεραπεία κάθε μέρα, αλλά είναι εξαιρετικά αμφίβολο να ξεκινήσει την σειρά, ενώ μου έχει αναφερθεί ότι το διάστημα απουσίας του μπορεί να είναι οπουδήποτε ανάμεσα στις 2 με τις 4 εβδομάδες”, τόνισε αρχικά ο Σαράνια, προσθέτοντας:

“Ξέρουμε ότι είναι υπεράνθρωπος, αλλά όλο αυτό σημαίνει ότι τίθεται σε αμφιβολία η παρουσία του στην σειρά. Οι Μπακς και ο Γιάννης προσέχουν με αυτό τον τραυματισμό. Ήδη μέσα στην σεζόν είχε στο ίδιο πόδι κάποια στιγμή τενοντίτιδα στον αχίλλειο τένοντα και έναν τραυματισμό στον δικέφαλο, πριν από αυτό τον τραυματισμό.

Το τελευταίο πράγμα που θέλουν οι Μπακς και ο Γιάννης είναι να επιστρέψει στην δράση με τραυματισμό στην γάμπα, χωρίς να είναι 100% και να πάθει υποτροπή ή κάποιον χειρότερο τραυματισμό”.

Αν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν αγωνιστεί στη σειρά, τότε οι Μπακς θα βρεθούν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση.

To άρθρο Γιάννης Αντετοκούνμπο: Φόβοι ότι θα χάσει όλη τη σειρά των Μπακς με τους Πέισερς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button