Αθλητικά

Vespa 140th of Piaggio – Eπετειακή Vespa για τα 140 χρόνια της Piaggio

Η Piaggio ιδρύθηκε το 1884 και φέτος που γίνεται 140 ετών η Vespa, η εμβληματική μάρκα της Piaggio, γιορτάζει τα γενέθλια με μια επετειακή Vespa 140th of Piaggio.

Το Piaggio Style Center δημιούργησε μια ειδική επετειακή έκδοση που θα κατασκευαστεί σε περιορισμένο αριθμό 140 μονάδων και θα είναι διαθέσιμη μόνο για τέσσερις ημέρες, 18 έως 21 Απριλίου, τις ημέρες που το Vespa World Days 2024 θα συγκεντρώνει χιλιάδες Vespisti, καθώς και λέσχες Vespa από 66 χώρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H Vespa 140th of Piaggio, μπορεί να παραγγελθεί μέσω του διαδικτύου (vespa.com) ή αυτοπροσώπως στο Vespa Village, το μέρος που για τέσσερις ημέρες θα που χτυπά η καρδιά του Vespa World Days 2024, στην Pontedera.

Αυτή είναι πραγματικά μια μοναδική ευκαιρία για συλλέκτες από όλο τον κόσμο να αποκτήσουν τη συγκεκριμένη επετειακή έκδοση που θα είναι μια από τις πιο σπάνιες και περιζήτητες εκδόσεις.

Η Vespa 140th of Piaggio δημιουργήθηκε στη βάση της Vespa Gtv, με χαμηλό προβολέα, γυμνό (χωρίς κάλυμμα) σωληνωτό τιμόνι, πλούσιο πακέτο εξοπλισμού και θα είναι διαθέσιμη σε ένα αποκλειστικό χρωματισμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το λευκό χρώμα του “αμαξώματος” έχει λεπτομέρειες και το νέο μονόγραμμα της Vespa σε μπλε και γαλάζιο, χαρακτηριστικά χρώματα του Ομίλου Piaggio, καθώς και το εορταστικό λογότυπο των 140 χρόνων.

Η άνετη μπλε σέλα σε στύλ μονόσελου έχει διπλές ραφές και κάλυμμα στο πίσω μέρος.

Η αισθητική της νέας Vespa 140th της Piaggio ολοκληρώνεται από τους μαύρους καθρέφτες, το μαύρο σιγαστήρα και τα αναδιπλούμενα μαρσπίε συνεπιβάτη.

Κάθε επετειακή 140th of Piaggio θα έχει μια αριθμημένη πινακίδα, στο εσωτερικό της ποδιάς, με το εορταστικό λογότυπο 140 ετών.

Η Vespa Gtv φοράει τον υψηλής απόδοσης τετραβάλβιδο υγρόψυκτο μονοκύλινδρο κινητήρα 300 hpe (High Performance Engine) που αποδίδει 23,8 HP (17,5 kW).

Τα φώτα είναι όλα LED, συμπεριλαμβανομένου του χαρακτηριστικού χαμηλού προβολέα, ενώ τα όργανα διατηρούν το παραδοσιακό στρογγυλό σχήμα, αλλά είναι εξ ολοκλήρου ψηφιακά, και έχουν δυνατότητα συνδεσιμότητας με το Vespa MIA, που διατίθεται ως αξεσουάρ.

Το σύστημα ηλεκτρονικού ελέγχου πρόσφυσης ASR, το ABS και το σύστημα keyless περιλαμβάνονται στον πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button