ΓυναίκαΟμορφιά

Ελισάβετ Σπανού: Η συνέντευξη πριν την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της – «Αναρωτήθηκα αν θέλω να κάνω παιδί ή όχι»

Η Ελισάβετ Σπανού, λίγο πριν ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της είχε παραχωρήσει μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Η γνωστή τραγουδίστρια μεταξύ άλλων, είχε μιλήσει για την προσωπική της ζωή, το θέμα της τεκνοθεσία, αλλά και για την κατάψυξη ωαρίων.

«Δέχτηκα πολλά μηνύματα όταν μίλησα για την κακοποιητική συμπεριφορά που δέχτηκα, αλλά και για την κατάψυξη ωαρίων. Πάρα πολλές κοπέλες, κυρίως από επαρχία, επικοινωνούσαν μαζί μου. Λυπάμαι που υπάρχει τόσο μεγάλη ανάγκη να επικοινωνήσουμε εμείς οι γυναίκες για την βία που υπάρχει. Υπάρχει βία και μισογυνισμός. Εύχομαι για το 2024 να υπάρχει λιγότερη βία», είπε αρχικά η Ελισάβετ Σπανού.

«Όσο μεγαλώνουμε οι γυναίκες, μας πιάνει το άγχος για το “πότε θα γίνω μάνα”. Αναρωτήθηκα εάν θέλω να κάνω παιδί ή όχι κι ενώ αναρωτιόμουν, τα χρονιά περνούσαν. Δυστυχώς, το βιολογικό ρολόι δεν επικοινωνεί με τον εγκέφαλο, οπότε αποφάσισα να καταψύξω κάποια ωάρια».

«Δεν είμαι υπέρ του γάμου. Δεν καταλαβαίνω γιατί τόση “πρεμούρα” για τον γάμο των ομοφυλοφίλων. Αναγνωρίζω την κάθε ανάγκη του ανθρώπου να εκφράζεται όπως εκείνος νιώθει. Είναι κάτι που θεωρώ ότι όλοι θέλουμε να συνυπάρχουμε. Το θέμα της τεκνοθεσίας με προβληματίζει σε βαθύτερο επίπεδο και όχι στην ανατροφή του παιδιού. Καταλαβαίνω ότι είναι θέμα ισότητας. Το θέμα της τεκνοθεσίας, εάν το δούμε προοπτικά, μετά δηλαδή θα έχουμε γυναίκες που θα κυοφορούν μόνο ως παρένθετες; Γίνεται μία περίεργη χρήση μετά των φύλων σε ένα βάθος χρόνου και αυτό με ανησυχεί πιο πολύ», κατέληξε η Ελισάβετ Σπανού.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button