Αθλητικά

Μαρινάκης μετά το Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός: Μεγάλη βραδιά, σπάσαμε ένα ρεκόρ μέσα στην Πόλη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης παρακολούθησε από κοντά την ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Φενέρμπαχτσε μέσα στην Πόλη και πανηγύρισε με την ψυχή του τη νέα τεράστια επιτυχία των Πειραιωτών στο Conference League.

Μετά το τέλος του αγώνα Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός και την ερυθρόλευκη πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League, ο Βαγγέλης Μαρινάκης εξέφρασε την πεποίθηση του ότι η ομάδα μπορεί να πάει ακόμα ψηλότερα.

Οι δηλώσεις του Μαρινάκη:

Για το πρώτο ματς της Μ. Πέμπτης: “Ακόμη μία μεγάλη βραδιά, σπάσαμε ρεκόρ μέσα στην Πόλη. Μας αρέσει ο ανήφορος, ειδικά εδώ μέσα σε αυτό το γήπεδο. Ήταν κάτι πρωτόγνωρο, δείξαμε όλοι μαζί ενωμένοι τι σημαίνει η ψυχή του Θρύλου, του νικητή του Ολυμπιακού. Όπως είπα και στα αποδυτήρια, είμαι σίγουρος ότι αυτή η ομάδα μπορεί να πάει ακόμη ψηλότερα. Περιμένουμε να ζήσουμε ακόμη μεγαλύτερες στιγμές. Ήταν ωραία βραδιά και θα συνοδεύει και τις γενιές που έρχονται”.

Για το αν έχουν εκπληρωθεί κάποια όνειρα: “Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε, ήδη έχουν εκπληρωθεί ορισμένα όνειρα που στο παρελθόν θα φάνταζαν πως ήταν κάτι δύσκολοι. Είδατε πώς ξεκινήσαμε, έγιναν διορθωτικές αλλαγές, όλοι μαζί ενωμένοι και βλέπεται τα αποτελέσματα. Μεγάλη βραδιά εδώ μέσα, έχει μεγάλη σημασία αυτό που σας λέω”.

Για το αν σκέφτεται τον τελικό στην Αθήνα: “Αυτό που σκέφτομαι είναι να νικήσουμε τα επόμενα παιχνίδι και να προχωρήσουμε σε Ελλάδα και Ευρώπη”.

Για τον Μεντιλίμπαρ: “Το είπα και στα αποδυτήρια, αυτό που μου έχει κάνει εντύπωση είναι ότι του αρέσουν τα δύσκολα, είδατε πώς ξεκίνησε η ομάδα, φουλ επίθεση, ήρθαμε εδώ για να κερδίσουμε, όχι για να κρατήσουμε ισοπαλία. Του αρέσει ο ανήφορος, συμφώνησα με τον κ. Μεντιλίμπαρ να ανανεώσει το βράδυ που χάσαμε 4-1 στο Καραϊσκάκη, δεν είμαστε για τα πανηγύρια, αλλά για τα δύσκολα”.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button