Περιβάλλον

ΠΑΟΚ: Με Σαμάτα στο Περιστέρι

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο (4/2, 20:30, Novasports Prime – Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου), στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, με στόχο να παραμείνει στην κορυφή της κατάταξης.

Η τελευταία προπόνηση των «ασπρόμαυρων» περιελάμβανε δουλειά στο τακτικό κομμάτι, μέσα από ασκήσεις και παιχνίδια, ενώ στο φινάλε διεξήχθη και ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις. Οι Αντρέ Βιεϊρίνια κι Αντρέ Ρικάρντο ακολούθησαν μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια δούλεψαν ατομικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν υπολογίζει στους δύο Πορτογάλους, όπως και στον Γιόνι Ότο που κρίθηκε ανέτοιμος. Επιπλέον, εκτός αποστολής έμεινε και ο Ίβαν Νάσμπεργκ αλλά και ο Στέφανος Τζίμας. Αντίθετα, κανονικά για την Αθήνα ταξιδεύει ο Άλι Σαμάτα που επέστρεψε από το Κύπελλο Εθνών Αφρικής όπου συμμετείχε με την εθνική Τανζανίας.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος προπονητής είναι οι: Κοτάρσκι, Ζ. Ζίβκοβιτς, Μπαλωμένος, Σάστρε, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Μάρκος Αντόνιο, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Α. Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Τάισον, Μπράντον, Σαμάτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button