Αθλητικά

Το συγκινητικό αντίο της Τάνιας Τσανακλίδου στον Γιάννη Φέρτη

Με μια ανάρτηση της στο Facebook η Τάνια Τσανακλίδου αποχαιρέτησε τον σπουδαίο ηθοποιό Γιάννη Φέρτη, που έφυγε από τη ζωή χθες (Κυριακή 14/04), σε ηλικία 86 ετών.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια δημοσίευσε μια φωτογραφία του Γιάννη Φέρτη και έγραψε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αντίο αγαπημένε μου φίλε. Ήσουν ο πιο έντιμος και υπέροχος άντρας που γνώρισα στη ζωή μου. Καληνύχτα γλυκέ μου πρίγκιπα».

Ο Γιάννης Φέρτης και η Τάνια Τσανακλίδου είχαν υπάρξει ζευγάρι, με τον ηθοποιό να χωρίζει από τη σύζυγό του, Ξένια Καλογεροπούλου, με την οποία ήταν παντρεμένος, επειδή ερωτεύτηκε την γνωστή τραγουδίστρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή «Στούντιο 4», η Ξένια Καλογεροπούλου είχε πει: «Κάποια στιγμή δε, μετά από τόσα χρόνια, ο Γιάννης μού είπε ότι ερωτεύτηκε την Τσανακλίδου και ήθελε να χωρίσουμε. Ε, είπα εντάξει και χωρίσαμε. Αλλά ήμασταν πολύ αγαπημένοι. Σκέφτεσαι ότι αυτός ο άνθρωπος που είστε μαζί, σ’ αγαπάει, σε εκτιμάει, αλλά δεν σε θέλει πια κοντά του. Σίγουρα πονάει ο χωρισμός, πολύ πονάει. Μάλιστα, ο Γιάννης μου είχε πει ότι “εμένα θα με βόλευε να πάω να ζήσω με την Τάνια και άμα βαρεθώ να γυρίσω σε σένα, να με περιμένεις”. Εγώ όμως του είχα πει πως αυτό δεν μπορούσα να το κάνω».

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button