ΓυναίκαΜόδα

Γιώργος Λαμπάτος για Μάρκο Σεφερλή: «Απέδειξε ότι ένας σταρ δεν είναι σκληρός όπως νομίζει ο κόσμος»

Ο Γιώργος Λαμπάτος έκανε νέες τηλεοπτικές δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου» και μίλησε για τον Μάρκο Σεφερλή, το τέλος της δικαστικής τους διαμάχης, αλλά και για το γεγονός ότι του έδωσε δουλειά στο θέατρο.

Αρχικά, ο Γιώργος Λαμπάτος είπε: «Ένιωσα καταπληκτικά και θέλω να σταθώ στο μεγαλείο του Μάρκου, που απέδειξε ότι ένας άνθρωπος που είναι σταρ δεν είναι σκληρός, άκαμπτος όπως πολλοί θα περίμεναν ή αδιάλλακτος. Είδαμε το εντελώς αντίθετο, ότι μπορεί να λυπηθεί, να συγχωρέσει, να νιώσει ανθρώπινα. Αυτό το ανθρώπινο πρόσωπο έδειξε σε εμένα και αισθάνομαι όμορφα από την πρώτη στιγμή, είμαι πολύ χαρούμενος γι αυτό».

Στην συνέχεια, ο Γιώργος Λαμπάτος ανέφερε για τον Μάρκο Σεφερλή ότι του έχει πολύ μεγάλη αγάπη και ότι αισθάνεται άσχημα για όσα του είχε καταλογίσει στο δικαστήριο.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λαμπάτος δήλωσε: «Δεν αισθανόμουν καθόλου ότι υπάρχει κάτι εναντίον μου, κάποιο μένος, απλά η κατάστασή μου είχε φτάσει σε σημείο που αισθανόμουν εχθρικά με τους γύρω μου. Είχα πει πολλά πράγματα που με είχαν φέρει σε δύσκολη θέση, θα μπορούσε κάποιος να μου έχει δημιουργήσει πολύ μεγαλύτερα προβλήματα από αυτά που είχα. Είναι όνειρο προσπαθώ να το συνειδητοποιήσω τι έγινε. Ότι έδειξε αυτόν τον χαρακτήρα. Είναι απίστευτο, το εκτιμώ και το σέβομαι. Έχω πολύ μεγάλη αγάπη και αισθάνομαι ότι θέλω να ζητήσω άλλη μια φορά συγγνώμη και όσες φορές μπορώ. Με αναγκάζει η συμπεριφορά του να έχω εκτεθεί πολύ σοβαρά με τα λόγια που έχω πει».

Δείτε το βίντεο:

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button