Τεχνολογία

Ανοίγει τις πύλες του το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ

Ακόμα μία σημαντική ημέρα στην επέτειο των 100 χρόνων από την ίδρυση της ΑΕΚ, είναι η Τετάρτη 24 Απριλίου 2024. Το Μουσείο Ιστορίας του συλλόγου ανοίγει τις πύλες του για το κοινό, μετά τα εγκαίνια και την επίσημη παρουσίαση των εκθεμάτων του που έγινε πριν από λίγες ημέρες.

Κάθε φίλαθλος θα έχει τη δυνατότητα να επισκεφτεί το Μουσείο που βρίσκεται στο κεντρικό κτίριο της OPAP Arena, στην πλατεία του χρυσού αετού. Η ΠΑΕ σε ανακοίνωσή της συνιστά την αγορά εισιτήριου μέσω internet ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός(πληροφορίες στο σύνδεσμο www.ticketmaster.gr/showEventInformation.html?idEvent=2006534).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Από τις 10 π.μ. και μέχρι την ώρα έναρξη του αγώνα με τον Παναθηναϊκό (8.30 μ.μ.) το Μουσείο θα είναι ανοιχτό για το κοινό, ενώ σε καθημερινή βάση οι ώρες λειτουργίας του θα είναι από τις 10 π.μ. μέχρι τις 6 μ.μ. Οι ώρες αυτές θα τροποποιούνται τις μέρες των αγώνων, αναλόγως με την ώρα έναρξής τους. Τις Δευτέρες το Μουσείο θα είναι κλειστό.

Η τιμή του απλού ατομικού εισιτηρίου θα είναι 15 ευρώ. Θα ισχύουν επίσης συνδυαστικά εισιτήρια για επίσκεψη στο Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ και στο Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού, με την τιμή του απλού εισιτηρίου στα 22 ευρώ.

Εισιτήρια εκδίδονται ηλεκτρονικά, αλλά και σε φυσικό σημείο πώλησης στην είσοδο του Μουσείου. Συνιστούμε, ωστόσο, την αγορά εισιτηρίων μέσω ίντερνετ, για την αποφυγή ταλαιπωρίας» αναφέρει η ανακοίνωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άπαντες παρόντες στο ντέρμπι

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ΑΕΚ από το «μέτωπο» των προπονήσεων, σχεδόν όλοι οι παίκτες που αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών, γυμνάστηκαν κανονικά και τέθηκαν στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα για το αυριανό (24/4, 20:30) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, στη Νέα Φιλαδέλφεια. Συγκεκριμένα, σε σχέση με το ματς εναντίον του Άρη, στο προπονητικό πρόγραμμα μπήκαν οι Μάνταλος, Γκατσίνοβιτς, Στάνκοβιτς, Γκαρσία, όπως και ο Άμραμπατ που είχε αποχωρήσει από τον αγώνα της Κυριακής με ενοχλήσεις, Μοναδικό «ερωτηματικό» παραμένει ο Αρόλντ Μουκουντί που είχε μείνε εκτός 20άδας με ενοχλήσεις.

Έκκληση στους φιλάθλους

Όπως πριν από κάθε ντέρμπι, έτσι και τώρα, η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλεί τους φίλους της ομάδας που θα βρεθούν στην OPAP Arena αύριο, να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή υπό τον κίνδυνο τιμωρίας.

«Οποιοδήποτε βεγγαλικό, καπνογόνο, κροτίδα και κάθε είδους αντικείμενο που θα μπορούσε να πέσει στον αγωνιστικό χώρο, μπορεί να φέρει καταστροφική εξέλιξη για την ομάδα μας στο αυριανό ντέρμπι και στην προσπάθεια κατάκτησης του πρωταθλήματος. Έχετε το συνεχώς στο μυαλό σας αυτό. Κάθε πιθανή στιγμή απώλειας ψυχραιμίας, η παραμικρή επιπολαιότητα, μπορεί να κρίνει ακόμη και το πρωτάθλημα σε βάρος μας.
Επίσης θυμίζουμε ακόμη μια φορά πως κίνδυνοι από επιπολαιότητες υπάρχουν και σε προσωπικό επίπεδο. Οι ποινές για παραβάτες είναι πολύ αυστηρές και δεν έχουν ανασταλτικό χαρακτήρα. Προστατέψτε, λοιπόν, και τους εαυτούς σας και μην ξεχνάτε πως το σύστημα των καμερών ασφαλείας από την ώρα που ανοίγει το γήπεδο είναι υπό τον απόλυτο έλεγχο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Είναι πολύ σημαντικό να μην ασχοληθείτε καθόλου με πιθανές προκλήσεις. Αν υπάρξουν και με οποιαδήποτε μορφή μπορεί να έχουν. Αδιαφορία και ακόμη μεγαλύτερο πάθος στην στήριξη της ομάδας μας, πρέπει να είναι η απάντηση μας» αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button