ΓυναίκαΜόδα

Αγγελική Ηλιάδη: Aποκάλυψε πώς πήρε την απόφαση να ασχοληθεί με την πολιτική

Η Αγγελική Ηλιάδη κατεβαίνει υποψήφια στις Ευρωεκλογές με τον «Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό».

Η δημοφιλής τραγουδίστρια έκανε δηλώσεις το πρωί της Δευτέρας 22/4 στην εκπομπή «Πρωινό» και μίλησε για το πώς πήρε την απόφαση να μπει στο στίβο της πολιτικής.

Αρχικά, η Αγγελική Ηλιάδη ειπε: «Η πρόταση να πολιτευτώ ήρθε και με χαροποίησε πολύ. Είχα την πρόθεση και το σκέφτομαι χρόνια. Ήταν κάτι που ήθελα πάρα πολύ να το κάνω και νομίζω ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνω αυτό το ξεκίνημα. Όλα αυτά τα χρόνια μέσα από τη δουλειά μου, έχω καταφέρει κι έχω αναπτύξει με τις γυναίκες μία υπέροχη σχέση.

Ως εργαζόμενη γυναίκα αλλά πρώτα και πάνω από όλα μητέρα, σκοπός μου είναι να ενισχύσω την παρουσία και τη φωνή της στο Ευρωκοινοβούλιο γιατί θεωρώ εμείς οι πιο δυναμικές γυναίκες οφείλουμε να βγαίνουμε μπροστά και να συμπαρασύρουμε και τις υπόλοιπες που ενδεχομένως δε γνωρίζουν τη δύναμη που έχουν μέσα τους».

Στην συνέχεια, η Αγγελική Ηλιάδη απάντησε για τις δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα που έφεραν τη διαγραφή του από το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από την αλλαγή. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από τη στασιμότητα. Οφείλουμε να προχωράμε στη ζωή και να προσπαθούμε καθημερινά να γινόμαστε καλύτεροι».

Τέλος, η Αγγελική Ηλιάδη αποκάλυψε ότι οι δικοί της άνθρωποι έμαθαν τελευταία στιγμή για την υποψηφιότητά της, αλλά είναι δίπλα της και τη στηρίζουν.

Δείτε το βίντεο:

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button