Αθλητικά

Ο Στιβ Κερ ανανέωσε για 2 χρόνια με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς και γίνεται ο πιο ακριβοπληρωμένος προπονητής όλων των εποχών στο NBA

Ο Στιβ Κερ εμφανίζεται να έχει συμφωνήσει για την ανανέωση του συμβολαίου του με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς και θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος προπονητής στην ιστορία του NBA.

Μετά από τέσσερις κατακτήσεις πρωταθλήματος στο NBA, ο Στιβ Κερ θεωρείται δικαίως ως ένας από τους κορυφαίους προπονητές της λίγκας και οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς του προσέφεραν ένα νέο διετές συμβόλαιο με αποδοχές της τάξης των 35 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο προπονητής και της Team USA θα λάβει έτσι περίπου 17,5 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο, ποσό που είναι το μεγαλύτερο που έχει δοθεί ποτέ σε προπονητή του NBA. Ο Στιβ Κερ ανέλαβε τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς το 2014 και μετά την “πλούσια” αθλητική του καριέρα, έχει πλέον να επιδείξει και μία αξιοζήλευτη προπονητική καριέρα.

To άρθρο Ο Στιβ Κερ ανανέωσε για 2 χρόνια με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς και γίνεται ο πιο ακριβοπληρωμένος προπονητής όλων των εποχών στο NBA δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button