lifestyle

Μαίρη Μηνά: Επιβλητική ως Πρωθιέρεια η ηθοποιός στην Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας

Η ηθοποιός Μαίρη Μηνά ήταν η Πρωθιέρεια της Τελετής Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας, για τους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν στο Παρίσι το καλοκαίρι του 2024.

Στο ιερό της Ολυμπίας, μπροστά στα ερείπια του ναού της Ήρας, ηλικίας 2.600 ετών, η Πρωθιέρεια Μαίρη Μηνά άναψε τη Φλόγα από τις αχτίδες του ηλίου στο Ναό της Ήρας, μπροστά σε 600 καλεσμένους.

Στη συνέχεια, η επιβλητική Ελληνίδα ηθοποιός έδωσε τη δάδα στον πρώτο λαμπαδηδρόμο, τον Στέφανο Ντούσκο, Ολυμπιονίκη της κωπηλασίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Δείτε τη Μαίρη Μήνα ως Πρωθιέρεια:

Ποια είναι η Μαίρη Μηνά

Η Μαίρη Μηνά έγινε ευρέως γνωστή ως «Αγγελική» στην ομώνυμη σειρά του Alpha το 2020, ωστόσο ασχολείται με την υποκριτική ενώ και σχεδόν δέκα χρόνια.

Το 2016 αποφοίτησε από τη δραματική σχολή του Ωδείου Αθηνών, ενώ την ίδια χρονιά ολοκλήρωσε και τις σπουδές της στο Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου.

Η καριέρα της στο θέατρο ξεκίνησε στη Σουηδία, όπου έκανε μαθήματα σε θέατρο ατόμων με ειδικές ανάγκες.

Το 2018 συμμετείχε στην θεατρική παράσταση «Με λένε Έμμα» και το 2019 στην παράσταση «Ορέστεια – Χοηφόροι», ενώ το 2023 πήρε μέρος στην παράσταση «Βατράχια», μαζί με τον σύντροφο της Μιχάλη Σαράντη.

Πριν λίγους μήνες, η Μαίρη Μηνά είχε βρεθεί στην εκπομπή «Μαμά-δες», όπου μίλησε για τη σχέση της με τον ηθοποιό Μιχάλη Σαράντη και τον ερχομό της κόρης τους.

Τον Δεκέμβριο του 2023 η Μαίρη Μηνά βρέθηκε στην εκπομπή «Μαμά-δες» στην οποία μίλησε για το πόσο θετικά επηρέασε τη σχέση της με τον Σαράντη η επιλογή τους να συμπρωταγωνιστήσουν στο θέατρο, λέγοντας πως αυτό τους έφερε ακόμα πιο κοντά.

Ο Μιχάλης Σαράντης είναι ζευγάρι με τη Μαίρη Μηνά από το 2018. Από τότε μέχρι σήμερα προσπαθούν να διατηρούν χαμηλό προφίλ, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

To άρθρο Μαίρη Μηνά: Επιβλητική ως Πρωθιέρεια η ηθοποιός στην Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button