Τεχνολογία

Champions League πόλο ανδρών: Αυλαία με νίκη για τον Ολυμπιακό πριν το final-4!

Με την πέμπτη συνεχή νίκη του, ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός τις υποχρεώσεις του στη φάση των “8” του Champions League υδατοσφαίρισης ανδρών.

Οι “ερυθρόλευκοι” επιβλήθηκαν εύκολα της Μπρέσια με 17-12 στο κολυμβητήριο “Πέτρος Καπαγέρωφ” του Πειραιά και περιμένουν πλεόν το ματς της Φερεντσβάρος με την Μπαρτσελονέτα (αρχίζει σε λίγη ώρα), για να μάθουν ποια θέση θα καταλάβουν στον Β΄ όμιλο, και το αυριανό ντέρμπι του Α΄ ομίλου μεταξύ Προ Ρέκο και Νόβι Μπέογκραντ, για να μάθουν τον αντίπαλό τους στο final-4 της Μάλτας (5-7 Ιουνίου).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Σε ένα παιχνίδι με γρήγορο ρυθμό και υπερβολικά χαλαρές άμυνες, ο Ολυμπιακός προηγήθηκε 6-2 πριν καν συμπληρωθούν πέντε λεπτά αγώνα, αλλά οι κυπελλούχοι Ιταλίας μείωσαν σε 6-5 στο τέλος της πρώτης περιόδου, με δύο διαδοχικά τέρματα του -πρώην “ερυθρόλευκου”- Μαξ Ιρβινγκ.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο οι γηπεδούχοι με ένα γρήγορο 3-0 ξέφυγαν ξανά με τέσσερα γκολ διαφορά (9-5), η Μπρέσια πλησίασε ξανά στο -1 (9-8) τρία λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου, αλλά ακολούθως ο Ολυμπιακός πέτυχε σερί 5-0, έφτασε στο 14-8 στα μέσα της τρίτης περιόδου. Από κει και πέρα ο ρυθμός έπεσε, με τους πρωταθλητές Ελλάδας να φτάνουν χωρίς προβλήματα στη νίκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Στο τελευταίο οκτάλεπτο ο Χέρβο Κόλιανιν άλλαξε τερματοφύλακα, με τον Μάνο Ζερδεβά να αντικαθιστά τον Μάρκο Μπίγιατς.

Τα οκτάλεπτα: 6-5, 5-3, 4-3, 2-1

Διαιτητές: Πέρις (Κροατία), Μίσκοβιτς (Μαυροβούνιο)

Οι συνθέσεις:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χέρβο Κόλιανιν): Μπίγιατς, Λόντσαρ, Βάμος 1, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης 3, Γκίλλας 3, Δερβίσης 2, Μπούσλιε, Αλαφραγκής 1, Δήμου 2, Νικολαϊδης, Παπαναστασίου 3, Ζερδεβάς

ΜΠΡΕΣΙΑ (Αλεσάντρο Μπόβο): Τεσάνοβιτς, Ντελ Μπάσο 2, Μπαλτζαρίνι 1, Φαράλια 1, Λάζιτς 2, Τζανάτσα, Ρεντζούτο 1, Γκουεράτο, Αλεζιάνι 1, Μάντζι, Ιρβινγκ 4, Τζίτο, Μασέντζα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button