Τεχνολογία

Nέα φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον – Βγήκε από το κάστρο του Ουίνδσορ μαζί με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ

Απρόσμενη δημόσια εμφάνιση της Κειτ λίγες ώρες αφού ζήτησε συγγνώμη για την «αλλοιωμένη» φωτογραφία . Η πριγκίπισσα της Ουαλίας φωτογραφήθηκε αναχωρώντας από το κάστρο του Ουίνδσορ με τον σύζυγό της πρίγκιπα Γουίλιαμ, καθώς μετέβαινε στο Αβαείο του Γουέστμινστερ για την Ημέρα της Κοινοπολιτείας.

Η πριγκίπισσα εθεάθη στο πίσω μέρος ενός αυτοκινήτου το οποίο οδηγούσε ο Γουίλιαμ λίγες ώρες αφότου ζήτησε συγγνώμη για την επεξεργασία μιας οικογενειακής φωτογραφίας που κυκλοφόρησε από το Παλάτι του Κένσινγκτον την γιορτή της Μητέρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν αναμένεται να παραστεί στη λειτουργία καθώς παραμένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας από τότε που υποβλήθηκε σε μεγάλη επέμβαση στην κοιλιακή χώρα τον Ιανουάριο ώστε να αναρρώσει στο σπίτι της στο Adelaide Cottage με τη οικογένεια της.

 

 

Την ίδια ώρα, το Παλάτι του Κένσινγκτον δέχτηκε αυξανόμενη πίεση να κυκλοφορήσει την πρωτότυπη φωτογραφία για την Ημέρα της Μητέρας αφού η Κέιτ Μίντλετον ζήτησε συγγνώμη καθώς παραδέχτηκε ότι είχε επεξεργαστεί την φωτογραφία όπου απεικονίζεται με τα παιδιά της, Πρίγκιπα Τζορτζ, Πριγκίπισσα Σάρλοτ και Πρίγκιπα Λούις.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button