ΓυναίκαΜόδα

Ελεονώρα Μελέτη: «Η πρόταση έγινε από τον Πρωθυπουργό μετά τις δηλώσεις για την ολοκλήρωση του Mega Καλημέρα»

Για την υποψηφιότητά της με τη Νέα Δημοκρατία στις Ευρωεκλογές 2024 μίλησε σήμερα στην έναρξη του Mega Καλημέρα, η Ελεονώρα Μελέτη.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στους λόγους που είπε το «ναι» και εξήγησε πως η πρόταση έγινε μετά την απόφαση του Mega να ολοκληρωθεί η εκπομπή την 1η Μαϊου.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια αποκάλυψε πως ήταν μία πρόταση που της έγινε μετά την ανακοίνωση για το πρόωρο τέλος της εκπομπής του Mega ενώ τόνισε πόσο τη στήριξε στο να πει το «ναι» ο σύζυγός της, Θοδωρής Μαροσούλης.

Η Ελεονώρα Μελέτη ανέφερε: «Είναι μια απόφαση που πάρθηκε πάρα πολύ σύντομα, να το ξέρετε. Παρ’ όλα αυτά, ήταν το κίνητρο μεγάλο και θεωρώ ότι η προσπάθεια αξίζει. Δεν πάω απαραίτητα για το αποτέλεσμα, υπό την έννοια ότι δεν έχω να χάσω κάτι. Πολιτικός δεν είμαι, παρουσιάστρια και δημοσιογράφος είμαι και θα εξακολουθήσω να είμαι. Μου δόθηκε η ευκαιρία να καταπιαστώ λίγο πιο συγκεκριμένα με πράγματα που ούτως ή άλλως όλα αυτά τα χρόνια τα κάνω με πολλή αγάπη και χωρίς κανένα προσωπικό όφελος. Θα το δοκιμάσω και όπου πάει. Ήταν μια οικογενειακή απόφαση και χαίρομαι που έχω δίπλα μου τον σύζυγό μου που είναι πολύ υποστηρικτικός».

Μετά την προβολή του μηνύματός της στην επίσημη παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης ρώτησε την Ελεονώρα Μελέτη για το πότε της έγινε η πρόταση από τον Κυριάκο Μητσοτάκη κι αν αυτό συνέβη μετά την ανακοίνωση για το πρόωρο τέλος του Mega Καλημέρα.

«Δεν θέλω να φαίνομαι ασυνεπής. Τη μέρα που είχαμε μιλήσει για την ολοκλήρωση της εκπομπής, είχα κάνει κάποιες δηλώσεις και είπα ότι δεν πρόκειται να με δείτε σε κάποιο ευρωψηφοδέλτιο. Και όντως έλεγα αλήθεια, γιατί μία προσεγγιστική που είχε γίνει πριν από κάποιους μήνες, αφορούσε σε άλλη ατζέντα που δεν θα επέλεγα ποτέ και είχα πει όχι. Τώρα όμως που άλλαξαν τα δεδομένα, η ατζέντα που με ενδιαφέρει ήρθε στο τραπέζι, αναθεώρησα… Και ναι, έγινε μετά, 3-4 μέρες μετά και τα δεδομένα είναι αυτά τα καινούργια» σημείωσε η παρουσιάστρια.

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button