ΓυναίκαΟμορφιά

Κατερίνα Λιόλιου: Ζήτησε από θαμώνα να αποχωρήσει – «Όποιος το πέταξε, να περάσει στην έξοδο»

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο με την Κατερίνα Λιόλιου από το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται στη Θεσσαλονίκη Τι έχει συμβεί;

Η γνωστή τραγουδίστρια την ώρα που βρισκόταν στην σκηνή και τραγουδούσε, δέχτηκε ένα αιχμηρό αντικείμενο στο πρόσωπό της από κάποιον θαμώνα του μαγαζιού, τον οποίο η ίδια δεν πρόλαβε να δει.

Η Κατερίνα Λιόλιου, χωρίς να γνωρίζει με τι την χτύπησαν στο πρόσωπο, ζήτησε από όποιον το έκανε να αποχωρήσει από το μαγαζί λέγοντας: «Ποιος το πέταξε αυτό στο πρόσωπό μου; Τασάκι ήταν; Παγάκι; Ποτήρι; Όποιος το πέταξε παρακαλώ να περάσει στην έξοδο, οι υπόλοιποι θέλουμε να περάσουμε μια πολύ όμορφη βραδιά».

 

@pitsogia @@katerinalioliou ♬ πρωτότυπος ήχος – georgepits

Η Κατερίνα Λιόλιου σημειώνει μεγάλη επιτυχία με το νέο της τραγούδι «Νοικιάστηκε», που περιλαμβάνεται στο πρόσφατο album της «1994» και κυκλοφορεί από την Panik Platinum.

Το «Νοικιάστηκε» συνοδεύεται από ένα music video γεμάτο συμβολισμούς, που σκηνοθέτησε ο Alex Κωνσταντινίδης.

Πάντα εντυπωσιακή και σαγηνευτική, αλλά και με ιδιαίτερο look, η Κατερίνα Λιόλιου πρωταγωνιστεί σε μία ιστορία που κάθε θεατής μπορεί να ερμηνεύσει με τον δικό του τρόπο, ανάλογα με τα δικά του βιώματα και εμπειρίες.

Το «Νοικιάστηκε», σε μουσική του Δήμου Αναστασιάδη και στίχους της Ελένη Γιαννατσούλια, είναι ένα από τα τραγούδια που αγάπησε το κοινό μέσα από το album «1994», ενώ ξεχωρίζει και στις live εμφανίσεις της Κατερίνας Λιόλιου.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button