ΓυναίκαΜόδα

Δημήτρης Κόκοτας: Δεν προχώρησαν σε αποσωλήνωση οι γιατροί – Τι έδειξαν οι εξετάσεις

Συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς ο Δημήτρης Κόκοτας, ύστερα από καρδιακό επεισόδιο που υπέστη.

Οι γιατροί αποφάσισαν ότι δεν θα γίνει ακόμα καμία διαδικασία αποσωλήνωσής του, καθώς έπρεπε να γίνουν κάποιες απαραίτητες εξετάσεις.

«Δεν προχώρησαν καν στη διαδικασία της αποσωλήνωσης οι γιατροί γιατί χθες αποφάσισαν ότι πρέπει να γίνουν κάποιες πολύ αναγκαίες εξετάσεις για να δούνε σε τι κατάσταση βρίσκεται ο οργανισμός του Δημήτρη Κόκοτα, θέλοντας πραγματικά να ακολουθήσουν τον σωστότερο τρόπο για να μπούνε στη διαδικασία της πλήρους αποσωλήνωσης. Σύμφωνα με τις τελευταίες εξετάσεις, αποφάσισαν ότι δεν θα είναι η σημερινή ημέρα αυτή που θα γίνει η αποσωλήνωσή του και μάλιστα θα περιμένουν κάποια 24ωρα ακόμα μέχρι να είναι πλήρως ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα.

Αυτό που θέλουν να εξασφαλίσουν είναι ότι ο Δημήτρης Κόκοτας με ασφάλεια θα οδηγηθεί στην αποσωλήνωση και ότι όταν γίνει αυτό, ο οργανισμός του θα αντιδράσει και θα είναι όλα πολύ καλά», είπε η Χρίσλα Γεωργακοπούλου στην Super Κατερίνα.

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button