ΓυναίκαΟμορφιά

Χριστίνα Βίδου: «Για οκτώ χρόνια απομονώθηκα, έγινα παχύσαρκη για να μην με πλησιάζει κανείς»

Η Χριστίνα Βίδου ήταν καλεσμένη στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου το βράδυ της Δευτέρας και μίλησε για την απώλειά του πρώην συντρόφου της που την έκανε να βυθιστεί στο πένθος και να απομονωθεί και ότι οι συνάδελφοί της δεν της το είπαν αμέσως.

«Τότε δεν ήμασταν μαζί. Απλά υπήρχε μία πολύ μεγάλη αγάπη από τη μεριά μου και δυσκολευόμουν να το ξεπεράσω. Τότε στον χώρο εργασίας δεν ήμασταν απλοί συνάδελφοι, ήμασταν φίλοι και ο ένας ήξερε τον άλλον. Ήξεραν τα αισθήματά μου και είπαν μην το μάθει η Χριστίνα. Αυτή ήταν η πρώτη απώλεια της ζωής μου. Εγώ θυμάμαι ότι τότε έκανα μία άρνηση. Είχα πάει στο νοσοκομείο και ήμουν σίγουρη ότι ζει. Λέω ότι αποκλείεται και μετά έμαθα ότι δεν υπάρχει αποκλείεται στη ζωή και γιατί σε εμένα.» ανέφερε η Χριστίνα Βίδου.

«Οκτώ χρόνια απομονώθηκα εντελώς. Κοιτώντας πίσω κάποια τα έχω ξεχάσει. Δεν θυμάμαι στιγμές μου, μόνο να δουλεύω πάρα πολύ. Είπα ότι εγώ δεν θα πληγωθώ ξανά -πόσο εγωιστικό- και έχτισα έναν τεράστιο τοίχο. Πρώτη φορά το λέω. Μεταφορικά δεν ανοίχτηκα σε άνθρωπο και δεν άφησα να με αγγίξει και κυριολεκτικά έγινα παχύσαρκη ώστε να μην με πλησιάσει κανείς. Να μην είναι ελκυστικό όλο αυτό. Δεν καταλάβαινα τι έκανα. Έχτισα αυτό του να μην το αγγίζει και πειράξει κανείς» εξομολογήθηκε η Χριστίνα Βίδου.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button