Τεχνολογία

Μαζί στις ευρωεκλογές «ΚΟΣΜΟΣ» και «Πράσινοι-Οικολογία»

Το κόμμα «Πράσινοι-Οικολογία» συντάσσεται με τον «ΚΟΣΜΟ», με επικεφαλής του ψηφοδελτίου τον ευρωβουλευτή των Πρασίνων, Πέτρο Κόκκαλη, σε μια στρατηγική κίνηση συνεργασίας και συσπείρωσης του πράσινου χώρου, ενόψει των ευρωεκλογών.

Η υποψήφια ευρωβουλευτής και συμπρόεδρος των «Πρασίνων-Οικολογία», Βασιλική Γραμματικογιάννη, θα είναι συνεπικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας και συνολικά οχτώ μέλη των «Πρασίνων – Οικολογία» θα είναι υποψήφιοι με το ψηφοδέλτιο του «ΚΟΣΜΟΥ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πρόκειται για ένα καθοριστικό βήμα που δημιουργεί τις βάσεις για έναν ισχυρό πράσινο χώρο στην Ελλάδα. Και στα δύο κόμματα ο παρονομαστής είναι κοινός όσον αφορά τις πολιτικές για κοινωνική και κλιματική δικαιοσύνη, καταπολέμηση της οικονομικής ανισότητας, αλλά και αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης καθώς και των επιπτώσεών της στην κοινωνία, την οικονομία, τη βιοποικιλότητα και τους φυσικούς πόρους», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του «ΚΟΣΜΟΥ», Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Η συνεργασία με τους «Πρασίνους-Οικολογία» είναι η δεύτερη για τον «ΚΟΣΜΟ». Έχει ήδη ανακοινωθεί η συνεργασία με το «Βολτ Ελλάδας», που θα συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο του «ΚΟΣΜΟΥ» με τρεις υποψηφίους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button