lifestyle

Δανάη Μιχαλάκη – Γιώργος Παπαγεωργίου: «Από την αρχή μοιράζαμε τα πάντα»

Η Δανάη Μιχαλάκη που πρόσφατα έγινε για πρώτη φορά μανούλα, μίλησε στην κάμερα του Mega για την κόρη που έχει μαζί με τον Γιώργο Παπαγεωργίου, για την σειρά της ΕΡΤ, «Η Παραλία», στην οποία συμμετέχει αλλά και στην κοινή τηλεοπτική σκηνή που είχε με τον πατέρα της.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στον σύζυγό της, Γιώργο Παπαγεωργίου και στην κορούλα τους που του άλλαξε την ζωή. Το ζευγάρι έχει ήδη αποφασίσει το όνομα του παιδιού όπως αποκάλυψε η Δανάη Μιχαλάκη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη». Η ίδια είπε: «Είναι υπέροχη η καθημερινότητά μου με το μωρό. Είναι κάτι το απερίγραπτο, είναι μια τελείως άλλη καθημερινότητα, κάθε μέρα διαφορετική. Πάντα το ήθελα. Απλά όταν βρίσκεις τον άνθρωπό σου…

Τα πάντα μπορεί να κάνει ο Γιώργος με το μωρό. Από την αρχή μοιράζαμε τα πάντα, βγήκε αβίαστα από την αρχή, δεν θα μπορούσα να είμαι με κάποιον που δεν ήταν δεδομένο ότι είμαστε δύο στο σπίτι.

Έχουμε αποφασίσει το όνομα του μωρού».

Όσον αφορά την τηλεοπτική σειρά που προβάλλεται στην ΕΡΤ ανέφερε: «Την αγαπώ πάρα πολύ την Παραλία, και τον ρόλο της Υπατίας και όλα τα πρόσωπα που γνώρισα εκεί».

Για τη σκηνή που χρειάστηκε να γυρίσει πλάι στον πατέρα της Γιώργο Μιχαλάκη, η ηθοποιός είπε: «Ήμασταν πολύ συγκινημένοι με τον πατέρα μου, είχα έναν ενθουσιασμό γιατί η κοινή μας σκηνή ήταν λίγο χιουμοριστική αλλά όπως είπε και ο σκηνοθέτης, “είδα την σκηνή σου, αλλά δεν είστε Νικήτας και Υπατία αλλά Γιώργος και Δανάη, μπαμπάς και κόρη. Δεν με ενοχλεί όμως”».

 

To άρθρο Δανάη Μιχαλάκη – Γιώργος Παπαγεωργίου: «Από την αρχή μοιράζαμε τα πάντα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button