Τεχνολογία

«Το δίχτυ»: Η νέα σειρά του Μανούσου Μανουσάκη έρχεται τη νέα σεζόν

Μια συγκλονιστική σειρά με τη σκηνοθετική ματιά του Μανούσου Μανουσάκη έρχεται το φθινόπωρο στην ΕΡΤ. Πρόκειται για το «Το δίχτυ», τη νέα κοινωνική-αστυνομική σειρά της δημόσιας Τηλεόρασης που εμβαθύνει στα προβλήματα της σύγχρονης κοινωνίας.

«Το δίχτυ», σε σκηνοθεσία του Μανούσου Μανουσάκη και σενάριο του Βαγγέλη Γιαννίση, αποτελείται από έξι αυτοτελής αστυνομικές ιστορίες. Στο επίκεντρο βρίσκεται μία επίλεκτη ομάδα αστυνομικών της Γενικής Ασφάλειας, η οποία αναλαμβάνει την επίλυση σημαντικών και ειδικού ενδιαφέροντος υποθέσεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πλαισιωμένη από ένα καστ εξαίρετων ηθοποιών, όπως η Άννα–Μαρία Παπαχαραλάμπους, ο Θοδωρής Αθερίδης, ο Ορέστης Τζίοβας, η Φιόνα Γεωργιάδη, ο Σπύρος Μαραγκουδάκης, η Κατερίνα Κρανίδη και η Αναστασία Γαλερού-Βλάσση, η σειρά ακολουθεί τους ήρωες κάθε ιστορίας στις παρυφές του «μαύρου» και του «άσπρου», τους βλέπει να γίνονται έρμαια των παθών τους, όπου θύματα και θύτες έρχονται αντιμέτωποι με καταστάσεις μεγαλύτερες από το μέγεθός τους. Οι αστυνομικοί εμπλέκονται συναισθηματικά στις υποθέσεις που αναλαμβάνουν, κινδυνεύουν, κρίνουν και κρίνονται, καθώς αντιμετωπίζουν προβλήματα που απασχολούν σήμερα την ελληνική κοινωνία.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button