Αθλητικά

Μάντσεστερ Σίτι – Κοπεγχάγη 3-1: Με άνεση οι «πολίτες» στους «8» του Champions League

Ένα ακόμα 3-1 και “εισιτήριο” για τους “8” του Champions League. Η Μάντσεσερ Σίτι έκανε νέο “περίπατο” κόντρα στην Κοπεγχάγη, κέρδισε με το ίδιο σκορ τους Δανούς και στο ματς του “Έτιχαντ” και πέρασε πανηγυρικά και εύκολα στους “8” της “λαμπερής” διοργάνωσης με συνολικό σκορ 6-2. Σκόραρε ο Ελιονούσι.

Πριν “βγει” το πρώτο δεκάλεπτο, η Μάντσεστερ Σίτι κατάφερε να φτάσει στο 2-0 κόντρα στην Κοπεγχάγη. Στην πρώτη της φάση στο ματς (5′) η ομάδα του Γκουαρντιόλα κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Ακάντζι, μετά από την εκτέλεση του πρώτου της κόρνερ στο ματς. Στο 8′ και στην εκτέλεση του δεύτερου κόρνερ, οι “πολίτες είχαν δοκάρι με τον Ρόδρι, ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο ο Άλβαρες έκανε το σουτ με το δεξί από πλάγια θέση, με τον Γκραμπάρα να χάνει τη μπάλα μέσα από τα χέρια του και αυτή να καταλήγει στα δίχτυα.

Η Κοπεγχάγη έβγαλε ένα πιο ανταγωνιστικό πρόσωπο στη συνέχεια και κατάφερε να μειώσει στο σκορ. Μετά από υπεροχή κυκλοφορία μπάλας στο 29′, ο Ελιουνούσι συνδυάστηκε άψογα με τον Όσκαρσον, με τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού να “εκτελεί” με πλασέεντός μεγάλης περιοχής τον Έντερσον για να κάνει το 2-1.

Παρά τη συγκεκριμένη εξέλιξη, η Μάντσεστερ Σίτι έφτασε στο… ρελαντί στην ανάπαυλα, φτάνοντας στις καθυστερήσεις του 45λέπτου στο 3-1, με τον Χάαλαντ.

Η Μάντσεστερ Σίτι είχε το… πάνω χέρι και στην επανάληψη, φτάνοντας με σχετική ευκολία στα καρέ της Κοπεγχάγης. Η νέα νίκη -και πρόκριση- της ομάδας του Πεπ Γκουαρντιόλα, πλησίαζε με το πέρας των λεπτών και τελικά έφτασε με το σκορ να παραμένει το ίδιο.

To άρθρο Μάντσεστερ Σίτι – Κοπεγχάγη 3-1: Με άνεση οι «πολίτες» στους «8» του Champions League δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button