Αθλητικά

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έμεινε εκτός διεκδίκησης για το βραβείο του MVP της regular season στο NBA

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν βρίσκεται μεταξύ των τριών υποψηφίων, που θα διεκδικήσουν το βραβείο του MVP της κανονικής περιόδου στο ΝΒΑ.

Παρά την εξαιρετική κανονική περίοδο που έκανε -και φέτος- στο ΝΒΑ, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν είναι μεταξύ των τριών φιναλίστ, που διεκδικούν το βραβείο του MVP. Σε αυτή βρίσκονται οι Νίκολα Γιόκιτς (Νάγκετς), Λούκα Ντόντσιτς (Μάβερικς) και Σάι Γκίλτζους Αλεξάντερ (Θάντερ).

Να αναφέρουμε ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο “μέτρησε” φέτος 30.4 πόντους, 11.5 ριμπάουντ, 6.5 ασίστ, 1.5 κλεψίματα και 1.1 μπλοκ κατά μέσο όρο σε 73 παιχνίδια της regular season του NBA.

Μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες το ΝΒΑ θα ανακοινώσει σταδιακά τους νικητές, καθώς επίσης τις καλύτερες πεντάδες, τις καλύτερες πεντάδες ρούκι και τις καλύτερες αμυντικές πεντάδες.

Το βραβείο του κορυφαίου αμυντικού διεκδικούν οι Ρούντι Γκομπέρ (Τίμπεργουλβς), Βίκτορ Γουεμπανιαμά (Σπερς) και Μπαμ Αντεμπάγιο (Χιτ).

Για τον πιο βελτιωμένο παίκτη ερίζουν ο Ταϊρίς Μάξι (Σίξερς), ο Κόμπι Γουάιτ (Μπουλς) και ο Αλπερέν Σενγκούν (Ρόκετς).

Το βραβείο του καλύτερου έκτου παίκτη θα διεκδικήσουν οι Μαλίκ Μονκ (Κινγκς), Ναζ Ριντ (Τίμπεργουλβς) και Μπόμπι Πόρτις (Μπακς).

Για τον καλύτερο προπονητή υποψήφιοι είναι οι Μαρκ Ντάιγκνο (Θάντερ), Τζαμάλ Μόσλεϊ (Μάτζικ) και Κρις Φιντς (Τίμπεργουλβς).

Τέλος, για τον πιο clutch παίκτη υποψήφιοι είναι οι ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν (Μπουλς), Στεφ Κάρι (Γουόριορς) και Σάι-Γκίλτζους Αλεξάντερ (Θάντερ).

To άρθρο Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έμεινε εκτός διεκδίκησης για το βραβείο του MVP της regular season στο NBA δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button