Αθλητικά

Basket League: Εύκολες νίκες πριν το Final Four της Euroleague θέλουν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός

Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός θέλουν απέναντι στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ να κάνουν το 2-0 στις νίκες και να προκριθούν στην επόμενη φάση της Basket League, λίγο πριν οι αιώνιοι ριχτούν στην μάχη του Final Four για την Euroleague.

Συγκεκριμένα τόσο ο Παναθηναϊκός, όσο και ο Ολυμπιακός που στις έδρες τους πήραν εύκολες νίκες ενάντια σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, θέλουν να τελειώσουν την δουλειά, με τους δυο αιώνιους να φιλοδοξούν να κάνουν το 2-0 και να πάρουν άνετες προκρίσεις για την επόμενη φάση των πλέι οφ στην Basket League. 

Κάπως έτσι η ΑΕΚ η οποία υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο άδειο Ολυμπιακό κλειστό των Άνω Λιοσίων (λόγω τιμωρίας της έδρας της) θα προσπαθήσει να είναι όσο περισσότερο ανταγωνιστική μπορεί, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν αμφίβολο τον Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος λόγω στομαχικών διαταραχών.

Η ομάδα του Πειραιά αναχωρεί την Τετάρτη (22/05/24) για το Βερολίνο, με πρώτη αντίπαλο στον ημιτελικό της Παρασκευής (24/05/24, 22:00) την κάτοχο του τίτλου και πολυνίκη στη διοργάνωση με 11 τρόπαια, Ρεάλ Μαδρίτης.

Στο άλλο παιχνίδι ο Παναθηναϊκός που φιλοξενείται από τον ΠΑΟΚ, με το σύνολο του Εργκίν Αταμάν που δεν θα έχει τον Κώστα Σλούκα στην διάθεση του να έχει ίδιο στόχο με τον Ολυμπιακό, σε μια αναμέτρηση με παγήδες.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν την Φενερμπαχτσέ του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους την Παρασκευή (24/5, 19:00) για το Final Four της Euroleague, με τον Τούρκο τεχνικό να θέλει τη νίκη χωρίς προβλήματα απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου (18/05/24) στην Basket League

17:15 ΑΕΚ – Ολυμπιακός

20:00 ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός

 

 

To άρθρο Basket League: Εύκολες νίκες πριν το Final Four της Euroleague θέλουν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button