Αθλητικά

Ολυμπιακός – Άστον Βίλα: Ραντεβού με την ιστορία για τους Πειραιώτες

Έτοιμος να γράψει ιστορία είναι ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ υποδέχεται απόψε (22:00, Cosmote TV, LIVE από το newsit.gr) την Άστον Βίλα στο “Γ. Καραϊσκάκης” στο δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι για τα ημιτελικά του Conference League.

Με προίκα το 4-2 του πρώτου αγώνα στην Αγγλία, ο Ολυμπιακός θέλει να επαναλάβει μία επική εμφάνιση κόντρα στην ισχυρή Άστον Βίλα και να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό του Conference League.

Το γήπεδο θα είναι κατάμεστο, η ψυχολογία των παικτών του Ολυμπιακού θα είναι στα ύψη και οι Πειραιώτες θα έχουν όλα τα όπλα που χρειάζονται για να γράψουν ιστορία και να πάρουν για πρώτη φορά την πρόκριση σε ευρωπαϊκό τελικό στο ποδόσφαιρο.

Στον αγωνιστικό τομέα, ο Μεντιλίμπαρ δεν θα έχει στην διάθεση του τον Ορτέγκα, την θέση του οποίου αναμένεται να πάρει ο Κίνι, ενώ οι υπόλοιποι δέκα της αρχικής 11άδας, αναμένεται να είναι εκείνοι που «άλωσαν» το Βίλα Παρκ.

Οσον αφορά στον Ουνάϊ Εμερι, θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή για την συμμετοχή του Αργεντινού τερματοφύλακα και παγκόσμιου πρωταθλητή, Εμιλιάνο Μαρτίνες, ενώ εξαιρετικά αμφίβολοι είναι οι Ρότζερς, Τζανιόλο και Τίλεμανς.

Οι πιθανές συνθέσεις:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χοσέ Λουϊς Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Κάρμο, Κίνι, Ιμπόρα, Εσε, Φορτούνης, Τσικίνιο, Ποντένσε, Ελ Κααμπί.

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ (Ουνάϊ Εμερι): Μαρτίνες, Κόνσα, Κάρλος, Πάου Τόρες, Ντίν, Λουίς, ΜακΓκιν, Κας, Μπέιλι, Ντιαμπί, Γουότκινς.

Στο μεταξύ, θυμηθείτε τον θρίαμβο του Ολυμπιακού στον πρώτο αγώνα στην Αγγλία:

Διαιτητής θα είναι ο Γερμανός Φέλιξ Τσβάιερ.

To άρθρο Ολυμπιακός – Άστον Βίλα: Ραντεβού με την ιστορία για τους Πειραιώτες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button