ΓυναίκαΜόδα

Πρίγκιπας Νικόλαος – Τατιάνα Μπλάτνικ: Το διαζύγιο «βόμβα», ο λαμπερός γάμος στις Σπέτσες και η άγνωστη κρίση

Η είδηση ότι ο Πρίγκιπας Νικόλαος και η Τατιάνα Μπλάτνικ αποφάσισαν να τραβήξουν οριστικά χωριστούς δρόμους μετά από 14 χρόνια γάμου έσκασε σαν «βόμβα».

Η πληροφορία έγινε γνωστή μέσω μιας λιτής ανακοίνωσης που εξέδωσε η ελληνική βασιλική οικογένεια στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Η σχετική εξαγγελία ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο Πρίγκιπας Νικόλαος και η Πριγκίπισσα Τατιάνα μετά από δεκατέσσερα χρόνια κοινής ζωής αποφάσισαν να προχωρήσουν στη λύση του γάμου τους. Και οι δύο εκφράζουν την δυσκολία της απόφασης αυτής, τη βαθιά εκτίμηση και σεβασμό που τρέφουν ο ένας για τον άλλο, αλλά και την αγάπη με την όποια πορεύτηκαν όλα αυτά τα χρόνια.

Οι ίδιες αξίες σεβασμού και κατανόησης θα αποτελέσουν και τη βάση της σχέσης τους στο μέλλον, μια σχέση βαθιάς και ειλικρινούς φιλίας. Θα συνεχίσουν να ζουν και να δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, τον τόπο που και οι δύο αισθάνονται σπίτι τους. Η Οικογένεια θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους. Ευχαριστούμε πολύ για τον σεβασμό και τη διακριτικότητά σας».

Η γνωριμία του Πρίγκιπα Νικόλαου και της Τατιάνα Μπλάτνικ έγινε το 2001 στο Γκστάαντ της Ελβετίας. Από την πρώτη στιγμή οι δυο τους ένιωσαν ότι ο ένας είναι το άλλο μισό του άλλου και η σχέση δεν άργησε να έρθει. Η Τατιάνα Μπλάτνικ τα επόμενα χρόνια βρισκόταν διαρκώς στο πλευρό του Νικόλαου σε επίσημες εμφανίσεις του και όλοι έκαναν λόγο για ένα δυνατό έρωτα.

Ο αρραβώνας τους ανακοινώθηκε επίσημα στις 8 Δεκεμβρίου 2009 από το γραφείο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στο Λονδίνο και ένα χρόνο αργότερα, στις 25 Αυγούστου του 2010 πραγματοποιήθηκε ο λαμπερός γάμος τους σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό στις Σπέτσες.

Ο έρωτας τους σφραγίζεται με ένα ρομαντικό και λαμπερό γάμο στις 25 Αυγούστου του 2010 στις Σπέτσες με καλεσμένους τα πιο γνωστά μέλη βασιλικών οικογενειών όλης της Ευρώπης.

Ο γάμος του Νικόλαου και της Τατιάνα Μπλάτνικ τελέστηκε από τον Μητροπολίτη της Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης, Εφραίμ. Το εντυπωσιακό νυφικό της Τατιάνας Μπλάτνικ, είχε την υπογραφή του οίκου Angel Sanchez.

Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν οι αδελφοί του Νικόλαου, Παύλος και Φίλιππος, τα τρία αδέλφια της Τατιάνας, Μπόρις, Ιγκόρ και Ατίλιο και ο παιδικός φίλος του Νικόλαου, Νάσος Θανόπουλος.

Η γαμήλια δεξίωση έγινε στο κτήμα Κουτσή, στην Κουζουλού Σπετσών και οι υψηλοί προσκεκλημένοι δοκίμασαν από τον εκλεκτό μπουφέ, που περιλάμβανε από μεσογειακές νοστιμιές, μέχρι παραδοσιακές, ελληνικές γεύσεις.

Αξίζει να αναφέρουμε πως η Τατιάνα έχει κι αυτή αριστοκρατικές ρίζες από την πλευρά της μητέρας της Μαρί Μπλάνκα Μπιερλάιν Μπρίγεμπουργκ που κατάγεται από τον οίκο των Στιούαρτ.

Τα επόμενα χρόνια, οι δυο τους πραγματοποιούσαν συχνά ταξίδια στην Ελλάδα, μέχρι που το 2013 αποφάσισαν να εγκατασταθούν μόνιμα στη χώρα μας.

Οι δυο τους χρόνο με το χρόνο έδειχναν όλο και πιο αγαπημένοι. Συχνές αποδράσεις σε διάφορα μέρη της Ελλάδας αλλά και το εξωτερικό, καθώς και οι τρυφερές αναρτήσεις στα social media έδειχναν ότι πρόκειται για ένα ζευγάρι που θα συνεχίσει να πορεύεται μαζί για πολλά χρόνια.

Όμως, σε αυτά τα 14 χρόνια γάμου οι δυο τους δεν κατάφεραν να αποκτήσουν ποτέ παιδί, κάτι που ενδεχομένως να έπαιξε ρόλο και στην απόφασή τους να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Μπορεί η είδηση του διαζυγίου τους να έσκασε σαν βόμβα, ωστόσο η κρίση στο ζευγάρι είχε αρχίσει καιρό πριν. Οι δυο τους έκαναν αρκετές προσπάθειες να σώσουν τη σχέση τους, ωστόσο δεν τα κατάφεραν. Μάλιστα, η Τατιάνα Μπλάτνικ εδώ και καιρό είχε μετακομίσει σε άλλο σπίτι στο Κολωνάκι.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button