lifestyle

Lidia Villas: H luxurious πλευρά των διακοπών από 70 ευρώ το άτομο!

Lidia Villas. Μια μοναδική βίλα που βρίσκεται ακριβώς πάνω από την παραλία Πάνορμος στη Μύκονο. Υψηλή αισθητική, κυκλαδίτικο design και σύγχρονο στιλ. Μια κορυφαία επιλογή 5 αστέρων για luxury διακοπές γεμάτες ανεμελιά, στυλ, ιδιωτικότητα και απόλυτη ελευθερία.

Ένα κομψό εσωτερικό σαλόνι με ενιαία -πλήρως εξοπλισμένη- κουζίνα. Άνετα υπνοδωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο και κομψή διακόσμηση. Λευκό, γήινες αποχρώσεις, πινελιές χρώματος. Αισθητική αρμονία και άπλετο φυσικό φως.

Ιδανικό για όσους αποζητούν μια ιδιωτική διαμονή στην όμορφη Μύκονο. Ιδανικό για μια οικογένεια ή για μια παρέα έως και 8 ατόμων.

Σε αυτό το σημείο να σημειωθεί πως η βίλα μπορεί να φιλοξενήσει ακόμα περισσότερα άτομα (12 στον αριθμό) σε περίπτωση που νοικιαστεί σε συνδυασμό με την γειτονική της ιδιοκτησία δύο υπνοδωματίων (και χωρητικότητας 4 ατόμων).

Προσφέρεται καθημερινή υπηρεσία καμαριέρας μαζί με την προετοιμασία πρωινού. Και φυσικά, υπάρχει ένα ξεχωριστό υπνοδωμάτιο που φιλοξενεί το προσωπικό της βίλας.

Για περισσότερη ιδιωτικότητα, μια πλήρως εξοπλισμένη μικρή κουζίνα βρίσκεται σε κομψή τοποθεσία σε εξωτερικούς χώρους και χρησιμοποιείται από το προσωπικό για την προετοιμασία του πρωινού.

Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό παρέχει διακριτικά την καθημερινή καθαριότητα και προετοιμάζει το πρωινό. Θα σας συνοδεύσουν και από το αεροδρόμιο/λιμάνι στη βίλα.

Ο Πάνορμος, μια από τις πιο όμορφες παραλίες της Μυκόνου με κρυστάλλινα νερά και χρυσή άμμο, απέχει 3 λεπτά με το αυτοκίνητο από τη βίλα. 1,5χλμ πιο πέρα θα βρείτε τον Άγιο Σώστη, την πιο ήσυχη παραλία του νησιού, που προσφέρει μια μικρή ταβέρνα με καλό φαγητό, πολλή ομορφιά, ηρεμία και χαλάρωση.

Αν αυτό το καλοκαίρι λοιπόν επιθυμείτε να απολαύσετε μοναδικές luxury διακοπές και μάλιστα on a budget σε μια γαλήνια τοποθεσία γεμάτη στυλ και φινέτσα, η Lidia Villas αποτελεί μονόδρομο. Ανάλογα πάντα με την περίοδο, ενδεικτικά, η χρέωση της μεγάλης βίλας σε περίπτωση που νοικιαστεί για 8 άτομα ανέρχεται στα €93 ανά άτομο, ενώ η μικρότερη βίλα αν νοικιαστεί για 4 άτομα η τιμή ξεκινά από €70 ανά άτομο. Με την Lidia Villas οι ονειρεμένες διακοπές σε έναν επίγειο παράδεισο με θέα το απέραντο γαλάζιο γίνονται πιο προσιτές.

To άρθρο Lidia Villas: H luxurious πλευρά των διακοπών από 70 ευρώ το άτομο! δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button