ΓυναίκαΜόδα

Μαρίνα Σάττι: Ο γοητευτικός σύντροφός της που ήταν αθόρυβα στο πλευρό της στο Μάλμε της Σουηδίας

Έχοντας κατακτήσει την 11η θέση στην Eurovision 2024, μετά από μία άκρως εντυπωσιακή και εκρηκτική on stage εμφάνιση, η Μαρίνα Σάττι βρίσκεται πλέον πίσω στην Ελλάδα.

«Ήταν τρομερή εμπειρία για μένα όλο αυτό. Αν γυρνούσα πίσω το χρόνο θα το έκανα ξανά, 100%. Σε όλα τα επίπεδα και καλλιτεχνικά και προσωπικά, θέλω να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ, όλους, για όλη τη στήριξη, για τα μηνύματα και την αγάπη», είπε χαρακτηριστικά η Μαρίνα Σάττι μετά το τέλος της Eurovision.

Πιο συγκεκριμένα η Μαρίνα Σάττι, που εκπροσώπησε τη χώρα μας στον 68ο μουσικό διαγωνισμό, που διεξήχθη στο Μάλμε της Σουηδίας, με το τραγούδι «Ζάρι», επέστρεψε στην Ελλάδα μαζί με την υπόλοιπη ομάδα της το βράδυ της Κυριακής 12/5. Αφού πέρασαν μερικές ώρες και ξεκουράστηκε, η ταλαντούχα τραγουδίστρια αποφάσισε να κάνει μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλοντας να πει το δικό της «ευχαριστώ» σε όσους την πίστεψαν και τη στήριξαν σε αυτή της την προσπάθεια.

«Έχουν συμβεί τόσα πολλά πράγματα τον τελευταίο καιρό που δεν ξέρω κι εγώ πόσο καιρό θα μου πάρει να καταλάβω…Ένα πράγμα μόνο ξέρω στα σίγουρα , πως αυτό που κινεί τα πράγματα είναι οι άνθρωποι, οι σχέσεις που χτίζουμε μεταξύ μας και η αγάπη.

Ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου ολόκληρη την παρέα, την ομαδάρα μας, που ήταν τόσο αγαπημένη, τόσο φωτεινή και δυνατή – που χωρίς αυτούς δε θα μπορούσα ούτε καν να υπάρχω. Και πάνω από όλα ευχαριστώ εσάς που με την αγάπη σας και τη στήριξή σας με βοηθήσατε να είμαι εκεί, όρθια, και να προσπαθήσω να κάνω αυτό που αγαπάω και να σας κάνω χαρούμενους και περήφανους.
Αλήθεια ελπίζω να καταφέραμε. Σας ευχαριστώ από’ δω μέχρι τον ουρανό και μακάρι να βρω έναν τρόπο να σας το ανταποδώσω. θα σας αγαπώ μέχρι να σβήσει ο ήλιος» έγραψε η Μαρίνα Σάττι.

Όλο αυτό το διάστημα αθόρυβα δίπλα της στεκόταν και την στήριζε ο σύντροφός της. Ο λόγος για τον 37χρονο γοητευτικό δικηγόρο, Ορέστη Καραγιάννη.

Η αποκάλυψη έγινε μέσα από τη Super Κατερίνα και την Κατερίνα Καινούργιου που γνωστοποίησε λεπτομέρειες για τον 37χρονο που έκλεψε την καρδιά της τραγουδίστριας που εκπροσώπησε την Ελλάδα στη Eurovision 2024.

Το who is who του Ορέστη Καραγιάννη

Ο Ορέστης Καραγιάννης είναι κολλητός φίλος του αδελφού της Κατερίνας Καινούργιου, Πάνου Καινούργιου κι έχουν πολλές φωτογραφίες μαζί στα social media.

Ο επιτυχημένος δικηγόρος που είναι σε σχέση με τη Μαρίνα Σάττι εργάζεται σε κεντρικό δικηγορικό γραφείο στο Κολωνάκι και έχει ειδίκευση σε ζητήματα που αφορούν στο real estate.

Ο ίδιος έχει ως τομείς ειδίκευσης το Αθλητικό Δίκαιο, τα Ακίνητα και το Αστικό Δίκαιο.

Λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη για τη σχέση τους, ο Ορέστης Καραγιάννης διέγραψε τους λογαριασμούς του στα social media. Πρόκειται άλλωστε για έναν άνθρωπο πολύ χαμηλών τόνων, όπως μαρτυρούν πρόσωπα που τον γνωρίζουν.

Η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε πως οι δυο τους φαίνεται πως είναι ζευγάρι μόλις τους τελευταίους 8 μήνες.

Η πρόσφατη απώλεια του πατέρα της

Να θυμίσουμε στις αρχές Απρίλη η Μαρίνα Σάττι ήρθε αντιμέτωπη με μία απώλεια. Ο πατέρας της στα 68 του χρόνια και ύστερα από σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπιζε με την υγεία του έφυγε από τη ζωή.

Έξι μέρες μετά τον θάνατο του μπαμπά της η Μαρίνα Σάττι έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η ίδια δημοσίευσε μία συγκινητική φωτογραφία από τότε που ήταν μικρή και την είχε στους ώμους του πατέρα της.

Η Μαρίνα Σάττι μεγάλωσε στο Ηράκλειο Κρήτης, ο πατέρας της ήταν από το Σουδάν ενώ η μητέρα της είναι Ελληνίδα.

Ο πατέρας της ήταν αναισθησιολόγος, γεννήθηκε το 1956 στο Σουδάν, ενώ το 1972 ήρθε στην Ελλάδα. Υπήρξε Αναπληρωτής Καθηγητής του Εθνικού Καποδιστριακού από το 1983 έως το 1989 και καθηγητής αναισθησιολογίας στην Εθνική Ιατρική Σχολή Αθήνας από το 1989 έως το 1995.

Ο γονείς της Μαρίνας είχαν τραβήξει χωριστούς δρόμους, αφού πήραν διαζύγιο όταν εκείνη ήταν έφηβη. Ο πατέρας της είχε επιστρέψει στο Σουδάν, όπου είχε  δημιουργήσει μία νέα οικογένεια.

«Είχα να δω τον μπαμπά μου 13 χρόνια, μέχρι το 2013 που ξαναβρεθήκαμε όταν ήρθε εδώ γιατί έφυγε εκείνος, έφυγα εγώ από την Κρήτη στην Αθήνα και μετά από την Αθήνα πήγα στην Αμερική για να σπουδάσω, γύρισα και έτσι πέρασαν 13 χρόνια», είχε πει στο The 2Night Show η τραγουδίστρια.

Αναφερόμενη στην καταγωγή του πατέρα της, το 2022, η Μαρίνα Σάττι είχε πει στην εκπομπή The 2Night Show: «Ο πατέρας μου είναι από το Σουδάν, έχω πάει αρκετές φορές και ήταν πολύ ωραία. Δύσκολα βέβαια τα πράγματα εκεί αυτή την περίοδο. Ο πατέρας μου ήρθε στην Ελλάδα να σπουδάσει Ιατρική, όπου και γνώρισε την μητέρα μου η οποία ήρθε στην Αθήνα από την Κρήτη, επίσης να σπουδάσει».

Στην ίδια συνέντευξη είχε εξομολογηθεί πως όταν ήταν μαθήτρια ντρεπόταν να την παίρνει ο πατέρας της από το φροντιστήριο, επειδή είναι μαύρος. «Ντρεπόμουν να έρθει να με πάρει ο πατέρας μου από το φροντιστήριο. Είναι μαύρος στο δέρμα και δεν ήταν συνηθισμένο ειδικά τότε και στην Κρήτη να βλέπουν έναν μαύρο άνδρα. Η γιαγιά μου στο Ηράκλειο είδε πρώτη φορά μαύρο άνδρα από κοντά, όταν γνώρισε τον πατέρα μου. Θαυμάζω τη μαμά μου για εκείνη την εποχή. Σήμερα φυσικά είναι αστεία αυτή η κουβέντα», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Δείτε ΕΔΩ πόσο κόστισε η συμμετοχή της ελληνικής αποστολής στην φετινή Eurovision στο Μάλμε της Σουηδίας.

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button