Αθλητικά

Ολυμπιακός – Άστον Βίλα 2-0: Όλες οι φάσεις και τα γκολ της πρόκρισης στον τελικό του Conference League

Δείτε τα highlights της νίκης του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα (2-0) που έφερε την πρόκριση των Πειραιωτών στον τελικό του Conference League.

Ο Ολυμπιακός του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ νίκησε 2-0 την Άστον Βίλα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα που προκρίνεται σε τελικό Ευρωπαϊκής διοργάνωσης, 53 χρόνια μετά το «έπος» του Παναθηναϊκού στο Γουέμπλεϊ.

Την Τετάρτη 29 Μαΐου, στο γήπεδο της ΑΕΚ, οι «ερυθρόλευκοι» θα διεκδικήσουν το τρόπαιο του Conference League με αντίπαλο τη Φιορεντίνα η οποία απέκλεισε τη Μπριζ στον έτερο ημιτελικό.

Ο Γιουσέφ Ελ Κααμπί στο 10΄ και το 81΄ πέτυχε τα γκολ του Ολυμπιακού, ο οποίος διαφύλαξε με ευκολία το υπέρ του 4-2 του πρώτου αγώνα στο Μπέρμιγχαμ.

 

Οι συνθέσεις:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χοσέ Λουϊς Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης, Κίνι (77΄ Αποστολόπουλος), Κάρμο, Ρέτσος, Ροντινέι, Ιμπόρα (73΄ Όρτα), Έσε, Τσικίνιο, Φορτούνης, Ποντένσε (62΄ Μασούρας), Ελ Καμπί

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ (Ουνάι Έμερι): Μαρτίνες, Κόνσα, Ντιέγκο Κάρλος (68΄ Ιροεγκμπουνάμ), Τόρες, Ντίνιε (86΄ Μουνρό), Κας (86΄ Χέιντεν), Μπέιλι (86΄ Κέλιμαν), Ντιαμπί (58΄ Ντουράν), ΜακΓκιν, Ντάγκλας Λουϊς, Γουότκινς.

To άρθρο Ολυμπιακός – Άστον Βίλα 2-0: Όλες οι φάσεις και τα γκολ της πρόκρισης στον τελικό του Conference League δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button