Αθλητικά

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Οι παίκτες της υπερηχητικής Team USA παρέλαβαν τις φανέλες τους

Η Team USA έχει ένα εντυπωσιακό ρόστερ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024. Τα «αστέρια» της ομάδας παρέλαβαν τις εμφανίσεις που θα φορέσουν στο Παρίσι.

Η Team USA έχει αυτή τη στιγμή μια δωδεκάδα που θυμίζει -σε πολλούς- την αίγλη που είχε η πρώτη Dream Team. Η Ομοσπονδία μπάσκετ των ΗΠΑ ανακοίνωσε την αποστολή που θα έχει ο Στιβ Κερ στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 και στη συνέχεια έκανε αυτό που ξέρει πολύ καλά να κάνει. “Διαφήμισε” την ομάδα, παρουσιάζοντας τη στιγμή που οι παίκτες παρέλαβαν τις φανέλες τους.

Στεφ Κάρι (Γουόριορς), Λεμπρόν Τζέιμς (Λέικερς), Κέβιν Ντουράντ (Σανς), Κογουάι Λέοναρντ (Κλίπερς), Τζέισον Τέιτουμ (Σέλτικς), Ντέβιν Μπούκερ (Σανς), Τζοέλ Εμπίντ (Σίξερς), Ταϊρίς Χαλιμπέρτον (Πέισερς), Άντονι Έντουαρντς (Τίμπεργουλβς), Τζρου Χόλιντεϊ (Σέλτικς), Μπαμ Αντεμπάγιο (Χιτ) και Άντονι Ντέιβις (Λέικερς) κλήθηκαν για να στείλουν την ομάδα στην… κορυφή, στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

Η παράδοση των εμφανίσεων και οι αντιδράσεις των “αστέρων” των ΗΠΑ καταγράφηκε, με τους παίκτες να δηλώνουν πως είναι μια τιμητική στιγμή και πως θα τα δώσουν όλα για την Team USA

Η Team USA, που είχε πάρει το χρυσό μετάλλιο στο Τόκιο στην τελευταία διοργάνωση, θα αντιμετωπίσει στον όμιλο τη Σερβία, το Νότιο Σουδάν και την ομάδα που θα προκύψει από το Προολυμπιακό Τουρνουά του Πουέρτο Ρίκο.

Το Ολυμπιακό τουρνουά Μπάσκετ στο “παρίσι 2024” θα γίνει 27 Ιουλίου με 10 Αυγούστου. Η φάση των ομίλων θα γίνει στο «Πιέρ Μορουά» της Λιλ και οι νοκ άουτ φάσεις θα διεξαχθούν στο “Παλέ Ντε Μπερσί”..

To άρθρο Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Οι παίκτες της υπερηχητικής Team USA παρέλαβαν τις φανέλες τους δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button