Αθλητικά

Ο Ντέμης Νικολαΐδης δήλωσε θαυμαστής του Ιωάννη Καποδίστρια

Ο Ντέμης Νικολαΐδης συνηθίζει να σχολιάζει διάφορα θέματα μέσα από το instagram και αυτή τη φορά αποκάλυψε προσωπικότητες που θαυμάζει, αναφέροντας το όνομα του Ιωάννη Καποδίστρια.

Στο σχετικό video, ο Ντέμης Νικολαΐδης τόνισε ότι έχει διαβάσει αρκετά για την ιστορία του Ιωάννη Καποδίστρια και πλέον είναι ένας από τους Έλληνες που θαυμάζει για όσα προσέφεραν στη χώρα μας.

Όσα ανέφερε ο Νικολαΐδης

«Υπάρχουν και Έλληνες και Ελληνίδες. Ο πρώτος που μου έρχεται που δεν έχει καμία σχέση με την εποχή μας είναι ο Ιωάννης Καποδίστριας. Μιλάμε για 200 χρόνια πίσω, αλλά τώρα να κάτσω να πω γιατί τον θαυμάζω, είναι πάρα πολύ οι λόγοι.

Τρομερή αγάπη για την πατρίδα του, έκανε τα πάντα για να τη βοηθήσει όσο ήταν Υπουργός Εξωτερικών στη Ρωσία. Εκ των υστερών ήρθε στην Ελλάδα, ήταν ο πρώτος Κυβερνήτης. Προσπάθησε να οργανώσει ένα κράτος, που δεν υπήρχε, προσπάθησε και δημιούργησε κράτος μόνος του.

Νομίζω είναι ο πιο σπουδαίος Έλληνας και εάν δεν είναι ο πιο σπουδαίος Έλληνας, είναι μέσα στους δύο-τρεις κορυφαίους. Επειδή έχω διαβάσει πολύ γι’ αυτόν και ξέρω τη ζωή του, αναφέρω αυτόν γιατί έχω και πλήρη γνώση του τι έχει κάνει».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Demis Nikolaidis (@dem11s)

Ο Ντέμης Νικολαΐδης απαντάει συχνά και σε ερωτήσεις των ακολούθων του στα social media.

To άρθρο Ο Ντέμης Νικολαΐδης δήλωσε θαυμαστής του Ιωάννη Καποδίστρια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button