lifestyle

Η Αναστασία Παντούση για το Ναυάγιο: Με έπιασε πανικός στα γυρίσματα

Στο «Ακόμα δεν είδες τίποτα» μίλησε η Αναστασία Παντούση. Η νεαρή ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στο «Ναυάγιο» αναφέρθηκε αρχικά στην επιτυχημένη σειρά του MEGA, αλλά και στην εξέλιξη του ρόλου που υποδύεται.

Στον καναπέ του «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα» από τη συχνότητα του MEGA, η Αναστασία Παντούση, που παίζει την Ειρήνη στο «Ναυάγιο», μίλησε ακόμα για την αποδοχή στο θέατρο, τις ταμπέλες των ηθοποιών και τον ανταγωνισμό στον χώρο της υποκριτικής.

Η νεαρή ηθοποιός αναφέρθηκε αρχικά στην επιτυχημένη σειρά του MEGA και στην εξέλιξη του ρόλου που υποδύεται: «Πολλοί με ρωτάνε εάν χαμογελάω λόγω του ρόλου μου στο σήριαλ. Σίγουρα τρέφει κάποια συναισθήματα για τον Πέτρο η Ειρήνη, διαφορετικά από τον Ιπποκράτη. Η Ειρήνη νιώθει μεγαλύτερη οικειότητα με τον Πέτρο. Σε σχέση με την πρόταση γάμου έχει μπερδευτεί, διότι -θα δούμε πως- θα δει τις εξετάσεις του πατέρα της και αυτό την ταρακουνάει. Για τον πατέρα της η Ειρήνη θα έκανε πολλά. Μήπως η απόφαση εάν θα παντρευτεί τον Ιπποκράτη ίσως να είναι για να κάνει ευτυχισμένο τον πατέρα της; Δεν ξέρουμε εάν θα πεθάνει ο πατέρας της», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Η Ειρήνη έχει έρθει κοντά με το παιδί και είναι σαν οικογένεια αλλά το τι λέει η καρδιά της είναι άλλο. Δεν καταλαβαίνει ακόμα την τοξικότητά του Ιπποκράτη, έχει δει όμως, κάποια σκοτεινά σημάδια του. Ο Πέτρος με την Ειρήνη έχουν ζήσει μία σημαντική στιγμή της ζωής τους μαζί και εκείνος την έσωσε».

Μιλώντας για τα γυρίσματα της σειράς αποκάλυψε ότι «ένιωσα έναν πανικό». Ο λόγος; «Έπρεπε να βουτήξουμε από ψηλά στη πισίνα και βρέθηκα να λέω ‘δεν μπορώ’. Με έπιασε πανικός να βγω στην επιφάνεια. Είχα μπλεχτεί με κάτι αγκίστρια στο τελευταίο γύρισμα. Είχε μπλεχτεί το χέρι με το πόδι μου, αλλά φορούσα σωσίβιο».

«Μ’ ενοχλούν οι ταμπέλες»

Όπως εξομολογήθηκε επίσης, η υποκριτική ήταν «αυτό που ήθελα να κάνω πάντα». «Την περίμενα, την ήθελα και δεν φαντάζομαι τον εαυτό μου χωρίς αυτήν. Στο θέατρο δεν ήταν εύκολο στην αρχή, δεν είχα τις προτάσεις που θα ήθελα, αλλά μετά άλλαξε», ισχυρίστηκε.

«Υπάρχει η ταμπέλα της τηλεόρασης. Εγώ λέω να μην προδικάζουμε. Και στη ζωή μου με ενοχλούν οι ταμπέλες. Θεωρώ πως με βοήθησε η εμφάνιση, αλλά μέχρι ένα σημείο. Ένιωσα πολύ νωρίς ανταγωνισμό στο θέατρο και μάλιστα από άνδρα», συμπλήρωσε ακόμη.

Η αγαπημένη ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «Ξαφνικά πέρσι το καλοκαίρι» στο θέατρο Νέος Ακάδημος μαζί με την Φιλαρέτη Κομνηνού. «Ήταν δώρο αυτός ο ρόλος. Δεν είναι μόνο πρόκληση, αλλά ήταν ένα ρίσκο και το να αποδείξω στον εαυτό μου το τι μπορώ να κάνω. Είναι ένας πολύ ωραίος και δύσκολος ρόλος. Ευτυχώς είχα τους ανθρώπους που συνεργάζομαι δίπλα μου. Όταν συνεργάζεσαι με τη Φιλαρέτη Κομνηνού φέρεις μία μεγαλύτερη ευθύνη», ανέφερε κατενθουσιασμένη.

 

 

Η Αναστασία Παντούση αναφέρθηκε και στη σχέση της με τον Ιωάννη Παπαζήση, λέγοντας: «Το έχω στην καρδιά μου  το ”Κόκκινο Ποτάμι”. Με τον Ιωάννη Παπαζήση είχαμε μία πολύ καλή συνεργασία αλλά σίγουρα το γεγονός ότι δουλέψαμε μαζί μας έκανε να έρθουμε πιο κοντά. Η ζωή είναι καλή και το συνειδητοποίησα πρόσφατα. Θέλω να κάνω όσα περισσότερα πράγματα γίνεται».

To άρθρο Η Αναστασία Παντούση για το Ναυάγιο: Με έπιασε πανικός στα γυρίσματα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button