Αθλητικά

Super League 1: To «χρυσό» γκολ του Άμραμπατ για την ΑΕΚ, η «πεντάρα» του Παναθηναϊκού και τα highlights από το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

Με ένα “χρυσό” γκολ του Άμραμπατ στο φινάλε του αγώνα, η ΑΕΚ πέρασε από την έδρα του Άρη με 2-1 και προηγείται στη βαθμολογία της Super League 1, μετά και την ολοκλήρωση της 6ης αγωνιστικής των πλέι οφ.

Η ΑΕΚ βρέθηκε ξανά στο +2 από τον Παναθηναϊκό, αλλά αύξησε και τη διαφορά της από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος ηττήθηκε με 2-1 από τον Ολυμπιακό και ενώ οι δύο ομάδες “χρωστούν” και ένα ακόμη μεταξύ τους παιχνίδι για τα πλέι οφ της Super League 1.

Ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε με πολλές αλλαγές μετά το θρίαμβο στο Conference League, αλλά με γκολ των Κίνι και Μαρτίνς πήρε μία μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ και μπορεί πια να βρεθεί ακόμη και τρεις βαθμούς μακριά από την κορυφή.

Ο Παναθηναϊκός από την άλλη πλευρά, έκανε επίδειξη δύναμης στη Λαμία, με σόου του Ιωαννίδη και με τη νίκη του με 5-0 παρέμεινε σε απόσταση… βολής από την πρώτη θέση.

Τα αποτελέσματα στην 6η αγωνιστική

Λαμία – Παναθηναϊκός 0-5

Άρης – ΑΕΚ 1-2

Δείτε εδώ φάσεις και γκολ

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 2-1

Η βαθμολογία στα πλέι οφ

1. ΑΕΚ 72
2.Παναθηναϊκός 71
3. ΠΑΟΚ 67
4. Ολυμπιακός 66
5. Άρης 48
6. Λαμία 34
* ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός έχουν 1 ματς λιγότερο

To άρθρο Super League 1: To «χρυσό» γκολ του Άμραμπατ για την ΑΕΚ, η «πεντάρα» του Παναθηναϊκού και τα highlights από το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button