ΓυναίκαΜόδα

Δάντης – Χριστοφόρου: Backstage από τη φωτογράφιση και τα γυρίσματα του promo trailer της καλοκαιρινής τους περιοδείας

Backstage από τη φωτογράφιση και τα γυρίσματα του promo trailer του Χρήστου Δάντη και του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου, με αφορμή την ανακοίνωση της ολοκαίνουριας καλοκαιρινής συνεργασίας τους για το πολυαναμενόμενο summer tour σε Ελλάδα και Κύπρο.

Με ένα hot live πρόγραμμα γεμάτο συναίσθημα και επιτυχίες, ο λαϊκός τραγουδιστής, συνθέτης, στιχουργός και παραγωγός Χρήστος Δάντης θα συναντήσει ξανά, μετά από 20 ολόκληρα χρόνια, τον καλό του φίλο του και αγαπημένο ερμηνευτή Κωνσταντίνο Χριστοφόρου σε μια μοναδική μουσική σύμπραξη αυτό το καλοκαίρι σε Ελλάδα και Κύπρο.

Χρήστος Δάντης και Κωνσταντίνος Χριστοφόρου ενώνουν τις δυνάμεις τους και υπόσχονται να αφήσουν το δικό τους στίγμα στα μουσικά δρώμενα ξεσηκώνοντας το κοινό με τις διαχρονικές επιτυχίες αλλά και τις καθηλωτικές ερμηνείες τους.

Με ένα άκρως εκρηκτικό μουσικό θέαμα υπόσχονται να μας ταξιδέψουν σε παλιότερες και όχι μόνο στιγμές τους, χαρίζοντας σε όλους τους fans αξέχαστες βραδιές.

Βρεθήκαμε στο backstage της φωτογράφισης, η οποία έγινε από την ταλαντούχα φωτογράφο Ρούλα Μονιάκη και στο γύρισμα του promo trailer, το οποίο υπογράφει ο καταξιωμένος σκηνοθέτης Άλεξ Κωνσταντινίδης, ενώ στα παρασκήνια όλοι πήραν μία γεύση από το πιο ανατρεπτικό δίδυμο του καλοκαιριού.

Δείτε φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button