ΓυναίκαΜόδα

Dior Fall 2024: Το εφέ στα χείλη είναι ανεπιτήδευτο και η επόμενη μεγάλη τάση

Ο γαλλικός οίκος Dior παρουσίασε την Pre-Fall 2024 συλλογή του στη Νέά Υόρκη και συγκεκριμένα στο Brooklyn Museum, το βράδυ της Δευτέρας.

O Peter Philips, Creative and Image Director του Dior Makeup, δημιούργησε looks εμπνευσμένα τόσο από το Παρίσι όσο και τη Νέα Υόρκη αλλά και τo εμβληματικό μακιγιάζ της Marlene Dietrich, μιας από τις πιο παλιές και σταθερές πελάτισσες του ίδιου του Christian Dior.

«Για αυτό το σόου, η Maria Grazia Chiuri ήθελε μια απλή αλλά δυνατή εμφάνιση. Εμείς επέλεξε ένα λαμπερό πρόσωπο όπου το nude βλέμμα πλαισιώνεται από περιποιημένα φρύδια. Τα χείλη φαίνονται “δαγκωμένα”, σε σκοτεινή μοβ απόχρωση και μια νότα από dusty pink» εξηγεί ο Phillips.

Tα χείλη βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής. Σχεδιασμένα να δημιουργούν ένα εφέ τονίζοντας το σκούρο χρώμα που απλώνεται ανεπιτήδευτα τόσο στο άνω όσο και το κάτω χείλος. Για να αποκτήσω αυτό το αποτέλεσμα, αρχικά άπλωσα το Rouge Dior Forever 670 Rose Blues σε όλα τα χείλη. Στη συνέχεια, έβαλα το Rouge Dior Το Forever 111 Forever Night στη γραμμή των χειλιών» τονίζει ο expert.

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button