Τεχνολογία

Κασσελάκης: Οι τέσσερις πυλώνες για το «ελληνικό όνειρο»

«Θέλω να δημιουργήσω ένα μονοπάτι για το ελληνικό όνειρο», αναφέρει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης από το Λονδίνο όπου βρίσκεται και εξηγεί: «Ένα ισχυρό μονοπάτι για τους ανθρώπους της χώρας μας, ώστε να ευημερούν στον τόπο τους, χωρίς να χρειάζεται να μεταναστεύσουν, είτε εκτός είτε εντός της χώρας τους, για να επιβιώσουν»,

Ακολούθως αναφέρει τους «τέσσερις πυλώνες που θα δουλέψουμε για να το πετύχουμε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

-Με μια ισχυρή εξωτερική πολιτική και Εθνική ‘Αμυνα.

Δημιουργώντας μια σύγχρονη κοινωνία.

-Με ένα σύγχρονο εκπαιδευτικό σύστημα. Με συμπερίληψη και ισότιμη ένταξη στην κοινωνία όλων των ανθρώπων, χωρίς αποκλεισμούς. Η σύγχρονη κοινωνία, είναι θέμα νοοτροπίας, είναι θέμα παιδείας και πολιτισμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

-Με μια οικονομία που θα φέρει ανάπτυξη και κοινωνική κινητικότητα για τους ανθρώπους. Με κεφαλαιαγορές που θα λειτουργούν σωστά. Με κατοχυρωμένα εργασιακά δικαιώματα και απολαβές που επιτρέπουν την αποταμίευση. Με ένα ισχυρό δημόσιο σύστημα υγείας.

-Με ένα νέο πρότυπο διακυβέρνησης του κράτους, με αρωγό την τεχνολογία, και όχι τεχνοφοβικό. Που δε θα συναλλάσσεται ο υπουργός κάτω από το τραπέζι και δε θα επεμβαίνει στη λειτουργία του κράτους. Με διαφανή διακυβέρνηση».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button