lifestyle

Δημήτρης Σταρόβας: Νιώθω από το κοντινό μου περιβάλλον ότι μου κάνουν bullying

“Η σύντροφός μου, οι φίλοι μου μού λένε ότι είναι περίεργοι οι καιροί” δηλώνει ο Δημήτρης Σταρόβας.

Με αφορμή το νέο του κανάλι στο Youtube, ο Δημήτρης Σταρόβας έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου όπου και εστίασε, μεταξύ άλλων, στους περιορισμούς που φέρνει η πολιτική ορθότητα.

Σε τι φάση σας πετυχαίνουμε την περίοδο αυτή;

Είμαι σε μια μόνιμη ενασχόληση με το κανάλι μου στο Youtube, το οποίο το αγαπώ πολύ. Πριν μερικές μέρες ολοκληρώσαμε τις εμφανίσεις με τους «Άγαμους» σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και περιμένουμε το καλοκαίρι όπου θα κάνουμε κάποιες συναυλίες. Επίσης θα παίξω σε κάποιες συναυλίες με τον Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο.

Πώς σας φαίνεται ότι αφαιρούνται λέξεις από τα τραγούδια όπως το «χοντρή», λόγω του political correct;

Τα θεωρώ υπερβολές. Κάποια πράγματα όπως το metoo που ξεκινάνε για κάποιον σοβαρό λόγο, γιατί δεν μπορεί ο καθένας να φέρνει τους ανθρώπους σε δύσκολη θέση, μετά ξεχειλώνονται από τους ανθρώπους. Δεν υπάρχουν όρια και γίνεται μια υπερβολή τεράστια. Εγώ νιώθω από το κοντινό μου περιβάλλον ότι μου κάνουν bullying, η σύντροφός μου, οι φίλοι μου, μου λένε «μην το πεις αυτό, οι καιροί είναι περίεργοι».

Τους έχει πιάσει όλους μια μανία να είμαστε κοντά, και βλέπεις τους πολιτικούς να πηγαίνουν σε κάτι χώρους που δεν το φανταζόσουν, γιατί υποστηρίζουν το καινούργιο. Δεν φιλτράρουμε πια τα πράγματα, γίνονται όλα βιαστικά, ζούμε σε μια εποχή που ο άλλος εναποθέτει τις ελπίδες του σε ένα προφίλ, χωρίς να ξέρει τι γίνεται.

Το να πάρεις ένα ρόλο σε μια παράσταση χωρίς να το αξίζεις, πάει καλά, αλλά αυτό τώρα γίνεται ακόμη και στα Υπουργεία.

To άρθρο Δημήτρης Σταρόβας: Νιώθω από το κοντινό μου περιβάλλον ότι μου κάνουν bullying δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button