ΓυναίκαΜόδα

Ελεονώρα Μελέτη: Θύελλα αντιδράσεων μετά την υποψηφιότητά της στις Ευρωεκλογές με τη ΝΔ – Τα αρνητικά σχόλια

Η Ελεονώρα Μελέτη για πρώτη φορά κατεβαίνει με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας ως υποψήφια Ευρωβουλευτής.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η απόφαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη δεν πέρασε απαρατήρητη ούτε από τα ΜΜΕ ούτε από τα social media, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις.

Ειδικότερα, σε ανάρτηση για την υποψηφιότητά της, η Ελεονώρα Μελέτη ανέφερε: «Μετά από πολλή σκέψη και συζητήσεις με την οικογένεια μου και σημαντικούς ανθρώπους της ζωής μου που εμπιστεύομαι, αποφάσισα να δεχτώ τη πρόταση που μου έκανε η Νέα Δημοκρατία προκειμένου να είμαι υποψήφια για το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο».

«Όχι γιατί έχω όνειρο μια πολιτική καριέρα, αλλά γιατί έχω όνειρο να ζούμε σε έναν κόσμο λιγότερο βίαιο, πιο ασφαλή, με ανθρώπους που δεν θα ξεχειλίζουν από θυμό αλλά από ενσυναίσθηση, με άνδρες που θα τιμούν και θα αγαπούν τις γυναίκες και δεν θα τις κακοποιούν ή υποτιμούν» σημείωσε η Ελεονώρα Μελέτη.

Τα αρνητικά σχόλια για την υποψηφιότητά της με τη ΝΔ

Η ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της Ελεονώρας Μελέτη με τη Νέα Δημοκρατία, έκανε τα social media να πάρουν φωτιά, με αρκετούς χρήστες να ξεκινούν επίθεση εναντίον της παρουσιάστριας.

“Μας απογοήτευσες”, “ας κατέβαινες τουλάχιστον ανεξάρτητη, ντροπή, απογοητεύτηκα”, “Τέμπη, πυρκαγιές, χλευασμός Καρυστιανού, απροστάτευτες γυναίκες κι εσύ τους χειροκροτάς. Πόσο σε εκτιμούσα… Ντροπή” και “όχι με τους ηθικούς αυτουργούς ρε Ελεονώρα!”, γράφουν κάποιοι χρήστες στη γνωστή παρουσιάστρια, δείχνοντας την αντίθεσή τους με την υποψηφιότητάς της με τη ΝΔ

Από τις αναρτήσεις δεν έλειψαν ούτε τα αποσπάσματα από παλιές εκπομπές της Ελεονώρας Μελέτη. Μεταξύ των βίντεο που επέλεξαν αρκετοί χρήστες των κοινωνικών δικτύων, ήταν και η συνέντευξη στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Δεν λείπει ούτε η εμφάνισή της Ελεονώρας σε εκπομπή του Δημήτρη Ουγγαρέζου όπου κυριάρχησαν τα πολλά σεξουαλικά υπονοούμενα. Επίσης, πολλοί χρήστες θυμήθηκαν τη συνέντευξη στον προφυλακισμένο σήμερα Ηλία Κασιδιάρη για την εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής, αλλά και το σχόλιο για τον Άδωνι Γεωργιάδη, την ομοφυλοφιλία και τον καφέ καπουτσίνο.

Από την πλευρά της, η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Έλενα Ακρίτα τοποθετήθηκε δημόσια για την υποψηφιότητα της Ελεονώρας Μελέτη και κυρίως για τα σχόλια των χρηστών, κάνοντας λόγο για νεοδημοκράτες σχολιαστές.

«Εξ ιδίων τα βέλη. ΝΔκρατες λούζουν με σεξιστικους και κακοποιητικούς χαρακτηρισμούς την Ελεωνόρα Μελέτη, η οποία συμπεριλήφθηκε στη λίστα των υποψηφίων ευρωβουλευτών. Καταδικάζουμε τη λεκτική έμφυλη βία απ’ όπου κι αν προέρχεται κι ευχόμαστε στην κ. Μελέτη καλή επιτυχία στη νέα της σταδιοδρομία», γράφει η Έλενα Ακρίτα.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button