lifestyle

Γιάννης Βαρδής: Έχω πίκρα που υπέγραψα για το γάμο του πατέρα μου όταν ήταν άρρωστος

Στην κόντρα του με τη χήρα του πατέρα του, Αντώνη Βαρδή, αναφέρθηκε εμμέσως ο Γιάννης Βαρδής, δηλώνοντας πως νιώθει πικρία που υπέγραψε για να παντρευτεί ο αείμνηστος μουσικοσυνθέτης ενώ ήταν άρρωστος. 

Ο Αντώνης Βαρδής παντρεύτηκε η Φιλοθέη Μωβ λίγο καιρό πριν φύγει από τη ζωή και ο Γιάννης Βαρδής ήταν ένας από τους μάρτυρες. Αυτή, όπως είπε στην κάμερα της εκπομπής «I love Σου Κου» είναι μια πίκρα που έχει μέσα του και την οποία, είπε, προσπαθεί να το αποβάλει.

«Δεν έχω μετανιώσει για τις φορές που έχω κοντραριστεί δημόσια. Όλα αυτά τα χρόνια, με πράγματα που έχουν συμβεί, δεν έχω κάνει ποτέ σε κανένα επίθεση. Παίζω άμυνα.

Στο θέμα της οικογένειας και κάποιων πραγμάτων που μας είπε ο πατέρας μου ξεκάθαρα σε όλους μας, η απάντηση ήταν “ναι μπαμπά” και από την άλλη πλευρά ήταν “ναι Αντώνη”.

Άρα, λοιπόν, ήταν ξεκάθαρα τα πράγματα. Το ότι άλλαξαν μετά… δεν φταίω εγώ γι’ αυτό.

Είναι προσωπική μου πίκρα. Σίγουρα δεν θα είχα βάλει υπογραφή στον γάμο του πατέρα μου, όταν ο πατέρας μου ήταν άρρωστος και ενώ θα μπορούσε να είχε παντρευτεί δέκα χρόνια νωρίτερα. Αυτό είναι κάτι που το κουβαλάω, μια πίκρα που την κουβαλάω και μαθαίνω να ζω με αυτήν.

   

Δεν το ήθελε ο πατέρας μου, άρα λοιπόν είναι μια πίκρα προσωπική που θα ήθελα να την αποβάλω από μέσα μου», τόνισε ο Γιάννης Βαρδής.

To άρθρο Γιάννης Βαρδής: Έχω πίκρα που υπέγραψα για το γάμο του πατέρα μου όταν ήταν άρρωστος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button