Αθλητικά

Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός 2-3 στα πέναλτι: Θρυλική πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League με Τζολάκη

Με ήρωα τον Κωνσταντίνο Τζολάκη που απέκρουσε τρία πέναλτι, ο Ολυμπιακός προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του στους ημιτελικούς ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 3-2 στα πέναλτι της Φενέρμπαχτσε στην Πόλη και στους «4» του Conference League θα αντιμετωπίσουν την Αστον Βίλα στις 2 και 9 Μαΐου.

Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία στην Τουρκία! Η ομάδα του Μεντιλίμπαρ “λύγισε” τη Φενέρμπαχτσε στα πέναλτι, με τον Κωνσταντίνο Τζολάκη να κατεβάζει ρολά και να στέλνει τους Πειραιώτες για πρώτη φορά στην ιστορία τους στα ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Οι ερυθρόλευκοι έδωσαν συνέχεια στην ονειρική πορεία τους στο Conference League και τη Μεγάλη Πέμπτη (2/5) θα δώσουν την πρώτη μάχη με την Άστον Βίλα για την ιστορική πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης που θα φιλοξενηθεί στην Opap Arena στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η τουρκική ομάδα επικράτησε 1-0 στην κανονική διάρκεια με το γκολ του Καχβετσί (11′ / 3-3 συνολικό σκορ), ενώ το σκορ δεν άλλαξε και στην παράταση, με τον Ολυμπιακό να προκρίνονται στα πέναλτι, χάρη στις μεγάλες αποκρούσεις του Κωνσταντίνου Τζολάκη.

Περισσότερα σε λίγο…

To άρθρο Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός 2-3 στα πέναλτι: Θρυλική πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League με Τζολάκη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button