ΓυναίκαΟμορφιά

Πύρρος Δήμας & Αφροδίτη Σκαφίδα: Τα τρυφερά λόγια μετά τον γάμο τους και το φύλο του μωρού που περιμένουν

Υπό άκρα μυστικότητα, με λίγους μόνο καλούς φίλους και συγγενείς στο πλευρό τους, παντρεύτηκαν ο Πύρρος Δήμας με την εγκυμονούσα σύντροφό του, Αφροδίτη Σκαφίδα.

Η σχέση τους μετρά σχεδόν τρία χρόνια και σε λίγο καιρό πρόκειται να έρθει στον κόσμο και το πρώτο τους παιδί. Έτσι λοιπόν, κρατώντας πάντα χαμηλούς τόνους, ο Πύρρος Δήμας και η Αφροδίτη Σκαφίδα αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης το απόγευμα του Σαββάτου 03/02/2024 στον Άγιο Γεώργιο στο Κάβουρι.

Σε ένα αποκλειστικό βίντεο που εξασφάλισε η εκπομπή «Γειά σου» βλέπουμε τα τρυφερά λόγια που αντάλλαξε το ζευγάρι μετά το μυστήριο του γάμου του, αλλά και την αποκάλυψε ου Πύρρου Δήμα για το φύλο του μωρού που περιμένουν.

«Να ευχαριστήσω τον άνθρωπο που έχω δίπλα μου, γιατί είναι ένας άνθρωπος που χαίρομαι πάρα πολύ που τον γνώρισα και ήρθε στη ζωή μου, γιατί πέρα από την εξωτερική δύναμη που όλοι γνωρίζετε, έχει και μια εσωτερική δύναμη μέσα του που με έκανε να τον ξεχωρίσω. Είναι αρετές που αγαπώ πολύ σε αυτόν και του υπόσχομαι αυτό που του είχα πει όταν πρωτογνωριστήκαμε. Ότι από εδώ και πέρα θα κλαίει μόνο από χαρά» εξομολογήθηκε ο Ολυμπιονίκης.

«Την αγαπώ πολύ, ξαναήρθε το χαμόγελο στα χείλη μου, το έφερε η Αφροδίτη και εκτός από αυτό, μου φέρνει και ένα όμορφο κοριτσάκι» τόνισε.

Θυμίζουμε ο Πύρρος Δήμας, που έχει τέσσερα παιδιά από τον πρώτο του γάμο, μετά τον θάνατο της πρώτης του συζύγου βρήκε και πάλι τον έρωτα στο πρόσωπο της πρώην παίκτριας του Survivor.

Ο μικρότερος γιος του Ολυμπιονίκη, ο 13χρονος Νικόλας μένει μαζί του, ενώ τα μεγαλύτερα αδέρφια του έχουν τα δικά τους σπίτια.

Η πρώτη ανάρτηση της Αφροδίτης Σκαφίδα

Την πρώτη της ανάρτηση μετά τον γάμο της με τον Πύρρο Δήμα έκανε το μεσημέρι της Κυριακής 4/2 η Αφροδίτη Σκαφίδα. Συγκεκριμένα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία από την ώρα του μυστηρίου και έγραψε: «Εδώ ξεκινάει το δικό μας ταξίδι… γεμάτο αγάπη, ευτυχία και όνειρα που θα υλοποιήσουμε μαζί…σας ευχαριστώ πολύ όλους όσους βοηθήσατε να γίνει αυτός ο υπέροχος γάμο».

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button