lifestyle

Τεό Τζέιμς: Ο Ελληνοβρετανός πρωταγωνιστής της σειράς «Gentlemen» που τρέλανε τα social media

Σάλος στα social media επικρατεί με τον 39χρονο, ελληνοβρετανικής καταγωγής, Τεό Τζέιμς. Ο γνωστός ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη σειρά «Gentlemen» του Netflix, ενώ έχει παίξει στη σειρά ταινιών «Divergent» με την Σαϊλίν Γούντλεϊ.

Τα βλέμματα έχουν στραφεί πάνω στον γοητευτικό ηθοποιό ο οποίος έχει αποκτήσει μεγάλη φήμη με τον ρόλο του «Έντι» στη σειρά «Gentlemen» του Netflix που έχει μπει στα Top 10 της πλατφόρμας. Στο παρελθόν ο Τεό Τζέιμς ασχολούταν με τη μουσική, καθώς υπήρξε τραγουδιστής και κιθαρίστας σε πολλά συγκροτήματα, με τελευταίο τους Shere Khan, που διαλύθηκε το 2012 αλλά βιντεοκλίπ τους βρίσκονται ακόμα στο YouTube.

Ο ίδιος, πριν ανελιχθεί η καριέρα του στην υποκριτική, έβγαζε τα προς το ζην προσφέροντας τις υπηρεσίες του ως ναυαγοσώστης, μπάρμαν αλλά και στο βρετανικό Εθνικό Σύστημα Υγείας, για χάρη του οποίου καθάριζε τα σπίτια των ασθενών που έχαναν τη μάχη με τον θάνατο.

Στη σειρά «Gentlemen» όλα ξεκινούν όταν ο νεαρός στρατιωτικός «Έντι» κληρονομεί την περιουσία του πατέρα του, δούκα του Χάλστεντ, και ανακαλύπτει ότι στα υπόγεια της οικογενειακής έπαυλης λειτουργεί μια απέραντη φάμπρικα καλλιέργειας και εμπορίας κάνναβης, την οποία διαχειρίζεται η λονδρέζικη μαφία, με αριστοκρατικό αέρα και attitude πάντα.

Ποιος είναι ο Theo James

Ο Theodore Peter James Kinnaird Taptiklis (Θεόδωρος Ταπτικλής), όπως είναι το πλήρες όνομά του, γεννήθηκε στις 16 Δεκεμβρίου του 1984 στο καταπράσινο Χάι Γουίκομ, πολύ κοντά στο Λονδίνο, και μεγάλωσε στο βρετανικό χωριουδάκι Ασκετ, στο Μπάκιγχαμσαϊρ. Έχει δύο αδελφούς και δύο αδερφές. Ο πατέρας του Φίλιππος Ταπτικλής, σύμβουλος επιχειρήσεων, κατάγεται από την Πελοπόννησο αλλά μεγάλωσε στη Νέα Ζηλανδία, ενώ η μητέρα του, Τζέιν Μάρτιν κατάγεται από τη Σκωτία.

Ο 39χρονος Ελληνοβρετανός είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου του Νότιγχαμ με πτυχίο Φιλοσοφικής. Αμέσως μετά ξεκίνησε τις σπουδές του σε δραματική σχολή. Εκεί μάλιστα, άνθισε και ο έρωτάς του με τη σύζυγό του και συμφοιτήτριά του, Ρουθ Κάρνι. Έπειτα από 10 ολόκληρα χρόνια σχέσης το 2020 το ζευγάρι αποφάσισε να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας στο Λονδίνο.

Ο Τέο Τζέιμς και η Ρουθ Κάρνι έχουν χωρίσει την καθημερινότητά τους μεταξύ Λος Αντζελες και Λονδίνου, ανάλογα με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις τους. Μαζί έχουν αποκτήσει και δύο παιδιά, μια κόρη και έναν γιο, όπου είναι η απόλυτη προτεραιότητά τους.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ruth Kearney (@ruthkearney)

«Παρότι είμαι ηθοποιός, δεν μου αρέσει να μοιράζομαι την ιδιωτική μου ζωή. Είναι καλό να φυλάς μερικά πράγματα για τον εαυτό σου. Το αστείο είναι ότι επέλεξα τη βιομηχανία του θεάματος, αν και είμαι αλλεργικός στο να μιλάω για τον εαυτό μου. Μου είναι και δύσκολο, για να είμαι πιο ειλικρινής», είχε δηλώσει ο ίδιος σε συνέντευξή του, αποκαλύπτοντας και τους λόγους που απέχει από τα social media.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ruth Kearney (@ruthkearney)

Το τηλεοπτικό του ντεμπούτο

Ο Theo James συστήθηκε τηλεοπτικά όταν το 2010 έπαιξε σε δύο επεισόδια της σειράς «A Passionate Woman», ενώ την ίδια χρονιά έπαιξε έναν μικρό αλλά καθοριστικό για την εξέλιξη της ιστορίας ρόλο στον πρώτο κύκλο του «Downton Abbey».

Η σειρά που του άνοιξε διάπλατα τις πόρτες ήταν το βραβευμένο «The White Lotus», όπου έκλεψε την παράσταση ως Κάμερον και κέρδισε μια υποψηφιότητα για το Primetime Emmy, και εκείνη που τον απογείωσε είναι η ολόφρεσκη «The Gentlemen», που έχει στρογγυλοκαθήσει για αρκετές εβδομάδες στη λίστα με τις πιο δημοφιλείς σειρές του Netflix.

Μεγάλη επιτυχία αποτέλεσε, επίσης, η σειρά ταινιών «Divergent», όπου ο Theo James συμπρωταγωνίστησε με την Shailene Woodley, την Kate Winslet, τον Ansel Elgort, τον Miles Teller και την Zoe Kravitz.

H τριλογία φαντασίας βασίστηκε στα ομώνυμα βιβλία και κυκλοφόρησε το 2014 η πρώτη με τα 2 της sequel να ακολουθούν το 2015 με το «Insurgent» και το 2016 με το «Allegiant».

To άρθρο Τεό Τζέιμς: Ο Ελληνοβρετανός πρωταγωνιστής της σειράς «Gentlemen» που τρέλανε τα social media δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button