ΓυναίκαΜόδα

Άντζελα Δημητρίου: Η κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη ανακοίνωσε ότι θα απέχει από τα social media

Μετά την συνέντευξη-ποταμό που έδωσε η Άντζελα Δημητρίου στο περιοδικό ΟΚ!, όπου είπε τη δική της πλευρά για τον καβγά που συνέβη ανάμεσα στην ίδια, την κόρη της Όλγα Κιουρτσάκη και τον γαμπρό της, Φώτη Λώση, η Όλγα Κιουρτσάκη αποφάσισε να απέχει από τα social media.

Να θυμίσουμε ότι η Άντζελα Δημητρίου είπε ότι το ζευγάρι, επί της ουσίας, την εκμεταλλευόταν οικονομικά.

«Όταν μεγαλώνει όμως ένα παιδί, κοιτάει να βρει το δρόμο του, δεν μπορεί να είναι γαντζωμένο στη μάνα του. Εγώ δεν μπορώ να πάω στη δική μου μάνα και να της πω: “δώσε μου λεφτά, γιατί δεν πάει καλά η δουλειά μου”. Θα αισθανθώ άχρηστη, ότι πεθαίνω. Εγώ πάλεψα τόσα χρόνια για να κάνω ένα όνομα. Το “Άντζελα Δημητρίου” μου ανήκει, δεν είναι ούτε της κυρίας Καπώνη (μάνατζερ), ούτε του γαμπρού μου, ούτε της κόρης μου. Το έχω φτιάξει με πολλά ξενύχτια και πολλές στερήσεις. Δεν είναι η κόρη της Δημητρίου, είναι η κόρη της Κιουρτσάκη. Ο κύριος Λώσης δεν έχει πεθερά την Άντζελα, έχει την Αγγελική», είπε, μεταξύ άλλων στη συνέντευξή της η Άντζελα Δημητρίου.

Η Όλγα Κιουρτσάκη, λίγες ώρες πριν τη δημοσιοποίηση της συνέντευξης της μητέρας της, προέβη σε μια ανακοίνωση στο Facebook.

«Φίλοι μου θα λείψω για αρκετό διάστημα! Καλά να περνάτε! ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ!», έγραψε το βράδυ της Τρίτης (30/01) η Όλγα Κιουρτσάκη, χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button