Αθλητικά

ΑΕΚ: «Το δικό μας παιχνίδι με τη Λαμία και το ΠΑΟΚ

Η ΑΕΚ ενημέρωσε τους φιλάθλους της ομάδας ότι το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία για την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League θα γίνει χωρίς θεατές.

Η ΑΕΚ ενημέρωσε πως είχε εξασφαλίσει το άνοιγμα κερκίδας για τους οπαδούς της, ωστόσο όσοι είχαν προμηθευτεί εισιτήριο δεν θα μπορέσουν να βρεθούν στο γήπεδο.

Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ εξέφρασε, μάλσιτα, την ευχή το παιχνίδι με τη Λαμία, αλλά και το ΠΑΟΚ-Άρης να είναι τα τελευταία φέτος που θα διεξαχθούν χωρίς θεατές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Φίλοι της ΑΕΚ

Δυστυχώς, όπως έγινε γνωστό από την τελευταία απόφαση της ΔΕΑΒ, η διαδικασία των play offs ξεκινά για εμάς στον εκτός έδρας αγώνα μας με την Λαμία αύριο Κυριακή (10/3) σε γήπεδο χωρίς φιλάθλους.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ εκφράζει την απογοήτευση της γι΄ αυτή την εξέλιξη, όπως και για το γεγονός πως εκατοντάδες φίλαθλοι μας που έχουν προμηθευθεί ήδη εισιτήριο για τον αγώνα, τελικά δεν θα μπορέσουν να βρεθούν στο γήπεδο.

Πρέπει να τονίσουμε πως τα τελευταία 24ωρα έγιναν τεράστιες προσπάθειες από τις εμπλεκόμενες με την διοργάνωση του αγώνα πλευρές, για να αποφευχθεί αυτή η πολύ δυσάρεστη εξέλιξη. Όμως, για λόγους που είναι πέρα των δυνατοτήτων μας, αυτό κατέστη αδύνατο.

Όλη την εβδομάδα ήμασταν σε επαφή με την ΠΑΕ Λαμία και είχαμε εξασφαλίσει το άνοιγμα κερκίδας για την κάλυψη των αναγκών των φιλάθλων μας που ήθελαν να βρεθούν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν από κοντά το παιχνίδι και να συμπαρασταθούν στην ομάδα μας.

Εφόσον το γήπεδο ήταν ανοικτό, σε αυτό θα βρίσκονταν αύριο πολλοί φίλαθλοι της ΑΕΚ, αρκετοί από τους οποίους είχαν ήδη προμηθευθεί ηλεκτρονικά τα εισιτήρια τους όπως προαναφέραμε. Είχαμε κάνει όλες τις απαραίτητες επαφές και συνεννοήσεις για τα ζητήματα ασφαλείας του αγώνα, δεδομένης της παρουσίας φιλάθλων μας.

Πλέον είμαστε αναγκασμένοι να ζητήσουμε από τους φιλάθλους μας να σεβαστούν την τελική απόφαση και να μείνουν μακριά από την Λαμία και το γήπεδο όπου θα διεξαχθεί το παιχνίδι. Όσοι προμηθεύθηκαν εισιτήριο, να ακολουθήσουν τις οδηγίες της γηπεδούχου ΠΑΕ για την είσπραξη του αντίτιμου μέσα στα επόμενα 24ωρα.

Ευχόμαστε τόσο το δικό μας παιχνίδι, όσο και το ΠΑΟΚ – Άρης να είναι τα τελευταία που θα γίνουν φέτος χωρίς την παρουσία θεατών στις κερκίδες”.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button