Πολιτική

Ο Κυριάκος Βελόπουλος έσκισε από το βήμα της Βουλής το ΦΕΚ με τη Συμφωνία των Πρεσπών

Το ΦΕΚ με τη Συμφωνία των Πρεσπών, ενώ βρισκόταν στο βήμα της Βουλής έσκισε ο  πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος

Κατά την ομιλία του στη Βουλή ο Κυριάκος Βελόπουλος έσκισε το έγγραφο με την Συμφωνία των Πρεσπών λέγοντας ότι αυτή είναι η μόνη αξιοπρεπής και πατριωτική ενέργεια.

«Λέτε ότι φταίει η πρόεδρος των Σκοπίων, το VMRO όμως ποιος το εξέλεξε; Το εξέλεξε ο Σκοπιανός λαός. Το πρόβλημά μας λοιπόν είναι η λογική με την οποία μαθαίνουν την ιστορία τους. Εμείς θα τιμήσουμε το δάκρυ του Κωνσταντίνου Καραμανλή για την Μακεδονία. Αν θέλει να τον τιμήσει και η ΝΔ μια είναι η λύση. Και αν δεν μπορεί η κυβέρνηση μπορούμε εμείς. μία είναι η λύση για τη ΝΔ. Αν δεν μπορεί να το κάνει η ΝΔ θα το κάνουμε εμείς. Αυτή είναι η συμφωνία των Πρεσπών αν υπήρχε αξιοπρεπής εθνική πατριωτική κοινωνική κυβέρνηση θα έκανε αυτό εδώ. Φέρτε τα μνημόνια τώρα εδώ να τα καταψηφίσουμε όλοι», τόνισε ο Κυριάκος Βελόπουλος.

To άρθρο Ο Κυριάκος Βελόπουλος έσκισε από το βήμα της Βουλής το ΦΕΚ με τη Συμφωνία των Πρεσπών δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button