Πολιτική

Νίκος Μωραΐτης: Τι στο καλό, όλοι οι ξάδελφοι των προέδρων του ΣΥΡΙΖΑ «πυροβολημένοι» είναι;

Δριμεία επίθεση κατά των συγγενών των προέδρων του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο γνωστός στιχουργός και στέλεχος του κόμματος, Νίκος Μωραϊτης, μετά τα όσα είπε ο Βασίλης Κασσελάκης για τις ψήφους των Σπαρτιατών.

«Τι στο καλό. Όλοι οι ξάδελφοι των προέδρων του ΣΥΡΙΖΑ «πυροβολημένοι» είναι;» έγραψε στο X (πρώην Twitter) το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Νίκος Μωραϊτης.

Ο Βασίλης Κασσελάκης χαρακτήρισε «ευπρόσδεκτες» τις ψήφους που προέρχονται από τους υποστηρικτές του εν λόγω κόμματος, ωστόσο μετά το άδειασμα της Κουμουνδούρου προσπάθησε να ανασκευάσει.
«Το παράδοξο είναι ότι κυβερνήσεις οι πολιτικές των οποίων έχουν οδηγήσει και στην άνοδο τέτοιων ακροδεξιών κινημάτων προσπαθούνε να τις απαγορεύσουνε. Το τι ψηφίζει ο καθένας, η ψήφος είναι μια έκφραση ελευθερίας και αυτόνομης σκέψης, οπότε το τι ψηφίζει ο καθένας, καλά κάνει. Ευπρόσδεκτες είναι», τόνισε χαρακτηριστικά.

 

To άρθρο Νίκος Μωραΐτης: Τι στο καλό, όλοι οι ξάδελφοι των προέδρων του ΣΥΡΙΖΑ «πυροβολημένοι» είναι; δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button