lifestyle

Άννα Μάσχα: Πάντα αγωνιώ αν θα καταφέρω να καταλάβω τι συμβαίνει στο παιδί μου

«Αυτός είναι ένας φόβος, πέρα από τους μυριάδες φόβους που μπορεί να έχει ένας γονιός» εξηγεί η Άννα Μάσχα.

Στην σχέση με τον αγαπημένο της γιο και όσα την ανησυχούν για εκείνον, στο παρόν και το μέλλον, μίλησε από καρδιάς η Άννα Μάσχα στη συνέντευξη που παραχώρησε στη Real life και τη δημοσιογράφο Χρύσα Κακιώρη με αφορμή τη συμμετοχή στη σειρά του Alpha, Προξενιό της Ιουλίας. 

Ποια είναι η αγωνία σου σε σχέση με τον γιο σου;

Αλλάζουν οι εποχές, αλλάζουν και τα πράγματα που ενδιαφέρουν τα παιδιά. Όταν μεγάλωνα εγώ, δεν υπήρχε ίντερνετ. Δεν είχαμε κινητά, δεν υπήρχε η κουλτούρα των social media οπότε το χάσμα των γενεών είναι κάτι πραγματικό, είναι άλλη η πίστα.

Οπότε πάντα αγωνιώ αν θα καταφέρω να καταλάβω, κατ’ αρχάς, τι μπορεί να συμβαίνει στο παιδί το οποίο έχει άμεση επαφή με την εποχή στην οποία ζει. Την οποία εγώ πια δεν μπορώ να πω ότι καταλαβαίνω 100% και ίσως να μην πειράζει γιατί είμαι μεγάλη.

Αυτός είναι ένας φόβος μου, ότι μπορεί να μην κατανοήσω το περιβάλλον στο οποίο ζει το παιδί μου, ώστε να μπορώ να το βοηθήσω όταν με χρειαστεί. Αυτός είναι ένας φόβος, πέρα από τους μυριάδες φόβους που μπορεί να έχει ένας γονιός.

Τι προσπαθείς να εμφυσήσεις στον γιο σου και τα έχεις καταφέρει;

Να αγαπά την ιστορία! Προσωπικά πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό να ξέρει από Ιστορία, την οποία, όπως όλα τα παιδιά, την ψιλοσιχαίνεται.

To άρθρο Άννα Μάσχα: Πάντα αγωνιώ αν θα καταφέρω να καταλάβω τι συμβαίνει στο παιδί μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button